Florin Piersic, 5.000 de euro pentru potenţă

arele actor a primit, zilele trecute, o ofertă greu de refuzat. Firma care produce binecunoscutele pastile albastre pentru potenţă i-a oferit 5.000 ca să-şi asocieze imaginea cu acest produs şi să-l promoveze. Chiar dacă, aşa cum singur declară, i s-a părut că suma oferită este fabuloasă, Florin Piersic s-a văzut nevoit să refuze job-ul, motivând că rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul carierei nu se pretează cu acest gen de tratament.
Marele actor a primit, zilele trecute, o ofertă greu de refuzat. Firma care produce binecunoscutele pastile albastre pentru potenţă i-a oferit 5.000 ca să-şi asocieze imaginea cu acest produs şi să-l promoveze. Chiar dacă, aşa cum singur declară, i s-a părut că suma oferită este fabuloasă, Florin Piersic s-a văzut nevoit să refuze job-ul, motivând că rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul carierei nu se pretează cu acest gen de tratament.

"Le-am spus că nu pot să fac aşa ceva.
Eu am jucat atâtea personaje de feţi-frumoşi, de eroi, de viteji şi, acum, să iau aceste pastile?!"
, a declarat maestrul pentru Libertatea.

În schimb, mult mai deschis l-a o astfel de provocare s-a arătat Juniorul, fiul lui Florin Piersic, care a fost sunat de tatăl lui înainte ca acesta să dea răspunsul final.

"Amuzat, Piersic junior mi-a zis că, pentru jumătate din sumă, face el reclama. L-am întrebat ce-o să zică despre aceste pastile la doar 40 de ani? 'Folosiţi Viagra ca tata!', mi-a zis el", a completat actorul în vârstă de 75 de ani.
10 Mai 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod