Crudu rămâne la Antena 1: va fi asistenta lui Capatos alături de Bianca

Deşi a fost dată afară de la matinal, Daniela va rămâne în continuare la Antena 1. Aceasta va fi asistenta lui Dan Capatos, alături de Bianca Drăguşanu.
Deşi a fost dată afară de la matinal, Daniela va rămâne în continuare la Antena 1. Aceasta va fi asistenta lui Dan Capatos, alături de Bianca Drăguşanu.

Prezentatorul emisiunii "Un Show Pacatos" este dornic să-i ofere o şansă fostei asistente de la "Neaţa cu Răzvan si Dani", acceptând o nouă fată sexy în emisiune.

Daniela Crudu a părăsit "Neaţa cu Răzvan şi Dani", Dani Oţil anunţând încă din primele momente ale emisiunii de ieri de dimineaţă .

"Începând de astăzi colega noastră Daniela a decis alături de echipa de la "Neaţa", pentru a lăsa o imagine curată emisiunii şi brandului pe care l-am creat cu greu de ani de zile, să ne despărţim pe cale amiabilă să ne facă din mână şi să ne amintim împreună de momentele frumoasă pe care le găsim pe internet.

Ea va evolua pe alte scene, am înţeles că are câteva oferte de la colegii noştri sau de la alte entităţi din TV.
Rămâne pentru noi un copil super simpatic, cu care nu am putut să ne înţelegem pentru că de aceea am şi adus-o aici. A dat valoare, un plus, meseriei de vecină, poate cea mai bună din ţară, şi peste toate rămâne cea mai vecină dintre vecine şi cea mai asistentă dintre asistente”
, a mai menţionat Dani în cadrul emisiunii de astăzi dimineaţă.

Răzvan, colegul de emisiune al lui Dani s-a abţinut de la orice comentariu legat de plecarea Danielei.
 

Comentarii (37)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ELI pe 21 Ian 2011, 23:25
    mai trebuie si exemple pozitive la antena 1

    exista si in ROMANIA fete destepte ,freumoase,de bun simt de ce..de nu au loc in emisiuni acestea,merita vazute.din pacate asistam la multa decadentain emisiuni pers de sacrsa valoare care fac jocuri de prost gust.nu mi,a placut fata CRUDU si nici nu am urmarit de aceeea emisiunea.SUCCESE

    0
    0

  • ELI pe 21 Ian 2011, 23:25
    mai trebuie si exemple pozitive la antena 1

    exista si in ROMANIA fete destepte ,freumoase,de bun simt de ce..de nu au loc in emisiuni acestea,merita vazute.din pacate asistam la multa decadentain emisiuni pers de sacrsa valoare care fac jocuri de prost gust.nu mi,a placut fata CRUDU si nici nu am urmarit de aceeea emisiunea.SUCCESE

    0
    0

  • Arliss pe 21 Ian 2011, 17:35
    DANIELA

    Daniela era cea mai tare de la `neatza emisiunea e fara rost fara ea

    0
    0

  • DORU pe 21 Ian 2011, 12:27
    DANIELA CRUDU

    DANIELA era sarea si piperul emisiunii,cei doi papitoi sunt foarte nesarati si antipatici.Emisiunea fara DANIELA nu-si mai are rostul.

    0
    0

  • iacob pe 20 Ian 2011, 18:55
    crudu

    pacat ca nu mai e daniela diminetile erau mai frumoase cu ea acum nici nu ma mai uit la emisiune

    0
    0

  • iulia pe 20 Ian 2011, 14:23
    daniela nevinovata

    nu conteaza ce a facut cu viata ei,nu trebuia sa fie data afara,dani a fost un maimutoi cu raduleasca,si plus deasta ,leo e un tigan ofticat ca nu s-a culcat cu el,foarte bine daniela ,bravo,macar nu i-ai dat satisfactie.poop.nici nu ma mai uit la razvan si dani.

    0
    0

  • Ana pe 20 Ian 2011, 13:53
    Crudu

    Flory zici " sa o improaste cu noroi"??Pai ce a pus o antena 1 sa ia banii de la leo??Nu recunoaste cei 10.000 de euro dar cei 500 de ron de ce i a luat???? Conteaza suma?? A luat banii lui leo si acum face pe firfizoana.S a vandut pe 500 de ron si acum nu i convine ce?ca o blameaza lumea??asta merita!sa i prosteasca pe taranii ei de la tara dar nu pe noi,voi n ati vazut ce teatru ieftin joaca...

    1
    0

  • Miron pe 20 Ian 2011, 12:28
    DC?

    Ar fi bine ca emisiunea lu' Capatos sa se numeasca un shou cu pacatoase,pt ca uite cum promoveaza el prostia si slutzenia sufleteasca,avand langa el pe cele doua maimutze,frumoase foc insa tare,tare,tare proaste.Atata vreme cat tzatzele si buzele umflate fac raiting,sa nu ne miram cum suntem catalogatzi. Rusine antenei 1 care accepta prostia,ba o si incurajeaza .

    1
    0

  • Roxana pe 20 Ian 2011, 11:58
    pacat..

    Fiecare om e responsabil pt viata lui personala! Nu vad de ce conducerea Antenei 1 trebuie sa o judece pe acesta fata pentru faptele pe care pe face in viata ei personala! la emisiune avea rolul ei bine stabilit si aducea audieanta! in timpul liber este treaba ei cu cine alege sa se antureze!! Pacat! emisiunea deja nu mai are farmec.., iar baietii nu fac fata..

    0
    0

  • bobo pe 20 Ian 2011, 11:57
    crudu?

    Curand va veni o alta vecina care sper sa isi vada de treburile ei. Razvan si Dani sunt foarte haiosi,cu sau fara Crudu,sunt spontani si dragutzi,eu ma uit cu mare placere la matinalul de pe antena. Crudu ,de cate ori deschidea gura,pe langa vocea ei f enervanta,nu facea decat sa coboare stafeta emisiunii,mie sincer mi-ar fi fost rusine sa prezint alaturi de o asemenea faptura.Emisiunea merita o asistenta curata,desteapta,finuta,sa le faca cinste baietilor.

    0
    0

  • cristina pe 20 Ian 2011, 11:48
    cruda

    Da,sunt de parere ca antena a luat cea mai buna decizie,Daniela Crudu nu este nici pe departe un exemplu pt miile de fete care vizioneaza matinalul,exceland in prostie si tampenie.Ea nu a depus eforturi pt a intra in rolul de tampita,rolul venindu-i ca o manusa tocmai pt ca isi juca propriul rol. La Capatos ii este locul,langa jumatatea ei,de acum nu va fi doar o tumoare,vor fi doua............!!!!! Astea doua nu sunt decat alte mizerii cu care suntem intoxicatzi.....din pacate.

    0
    0

  • andrei pe 20 Ian 2011, 10:44
    crudu

    nu inteleg de ce este asa de interesant a femeie de pe dorobanti pe care poti cumpara cu 5000 de roni ajutat de bianca care cum se vede a devenit peste (posibil fotbalistul nu a vut finantele lui Bote) este o tema atat de intersanta. Rolul ei la antenat 1 ca o proasta era perfect pt ea. ca se vinde pe bani nu ma mira de loc.ce poata sa faca sa muneasca in fabrica ???

    0
    0

  • DORU pe 20 Ian 2011, 07:54
    DANIELA CRUDU

    Dupa plecarea DANIELEI,emisiunea Neata cu Razvan si singiorzan o sa dea faliment,pt.ca DANIELA era sarea si piperul acestei emisiuni. Cei doi sunt nesarati si foarte antipatici.

    0
    1

  • andrei pe 20 Ian 2011, 01:31
    crudu

    Eu nu inteleg ce va ambalati toti asa, pe bune... e o pitipoanca care nu stie sa-si vada de treaba, in locul ei va veni alta si tot asa. Mare chestie sa prezinti de 2 ori intro emisiune aceasi chestie de pe un promter, eu sincer nui vedem deloc rostul in emisiune.

    0
    0

  • lavinia pe 19 Ian 2011, 23:39
    pro

    uite cine vorbeste ...chestia asta o sa va aduca un minus de reiting si sper sa am dreptate cel putin eu nu ma mai uit la emisiunile voastre din baieti simpatici ati devenit aroganti ...daniela are viata iei emisiunea e cu totul altceva .pacat baieti ati dato an bara .pt daniela succes noi te sustinem

    0
    0

  • florys pe 19 Ian 2011, 23:26
    daniela crudu

    mai dațiiiii o sansă danielei. vreți voi sa preluați rolul ei de la meteo, de lîngă vladuț cînd face ceva bun, de rîsul ei ( aplecat ) dar nu vă iese...deloc. gîndițivă bine. dații doar o pauză până trece totul....

    0
    0

  • loco pe 19 Ian 2011, 23:05
    daniela

    Topicul emisiunii e "de divertisment".Si Razvan si Dani sunt plati si nu abordeaza subiecte "grele" in emisiune. Avand in vedere ca ei genul asta de imagine au cerut de la Daniela si l-au promovat, se supara cand si rezultatele sunt pe masura. Nici unul nu s-a intrebat ca daca ar primi prezentatorii salarii calumea, atunci poate nici nu ar mai fi scandaluri de genul asta.

    0
    0

  • flory pe 19 Ian 2011, 22:11
    daniela..capul sus

    o cunosc pe daniela de mica ...faptul ca s-a facut publica toata povestea este doar vina "unui destept", car daca nu a obtinut ce a vrut...a incercat s-o improate cu noroi..Pacay a1 ca ati reactionat asa ...era o pb care pe daniela nu o afecta profesional..iar mediatizarea voastra i-a facut mai mult o defavoare...nu mai aveti sbiecte ptr acces direct?...uitati-va la prima,,cd a avut huidu pb la sky...a insistat atat pe sbiect>>??au facut-o altii..din afara trustului..dar nu prima... asa ca ,,ati COMIS_O..

    0
    0

  • ellie pe 19 Ian 2011, 21:33
    daniela crudu

    pentru ceea ce a facut Daniela in viata ei particulara ....s au facut o multime de comentariii ... ca e o curva ... ca ca ca... gresit ..... IN VIATA EI PARTICULARA.... ARE DREPTUL SA FACA ABSOLUT CEEA CE VREA EA ..... IAR LA SERVICIU( LA NEATA ).... PUTEA SA RAMANA BINE MERSI .... in toate televiziunile sunt curve ..... prima are bebelusele ei ...etc nu este drepul nimanui sa o judece ...este viata ei particuara

    0
    0

  • Alexandra pe 19 Ian 2011, 21:27
    Daniela Crudu

    haide-ti sa fim putin seriosi...e adevarat ce este o asistenat tv,dar are dreptul sa faca ce vrea cu viata ei particulara! si in plus...dani, mai ales dani nu era cel mai in masura sa vb el despre toate acele lucruri...din pct meu de vedere mai penibil a fost el cu raduleasca...sunt sigura k foarte multi telespectatori sunt de acord cu mn

    0
    0

  • sorin pe 19 Ian 2011, 20:47
    crudu

    si razvan cum s-a purtat cu ea in emisiunea de luni era un arogant si avea niste aere si se dadea mare inteligent iar cand l-am vazut asa am oprit tv-ul

    0
    0

  • Aneta pe 19 Ian 2011, 20:10
    pro Daniela

    Sunt de acord ca Daniela a gresit,poate ca trebuia sa fie mai atenta cu cine se afiseaza,dar de la asta si pana la o da afara e cale lunga. Nu ma asteptam sa aveti atitudinea asta fata de ea. Ar fi fost o lectie pentru ea si sigur nu ar mai fi gresit si daca treceati altfel peste eveniment nu ar fi avut nimeni de suferit, nici ea nici trustul.Acum emisiunea nu mai este urmarita cu asa interes,pacat.

    0
    0

  • Aneta pe 19 Ian 2011, 20:10
    pro Daniela

    Sunt de acord ca Daniela a gresit,poate ca trebuia sa fie mai atenta cu cine se afiseaza,dar de la asta si pana la o da afara e cale lunga. Nu ma asteptam sa aveti atitudinea asta fata de ea. Ar fi fost o lectie pentru ea si sigur nu ar mai fi gresit si daca treceati altfel peste eveniment nu ar fi avut nimeni de suferit, nici ea nici trustul.Acum emisiunea nu mai este urmarita cu asa interes,pacat.

    0
    0

  • violeta pe 19 Ian 2011, 19:31
    crudu

    v-ati purtat ca niste imbecili cu daniela..! sinteti gelosi pe ea....la nivel interior, si simtiti nevoia sa loviti...! sinteti niste dominatori la nivel subtil...nu realizatori...!!!!

    0
    0

  • mara pe 19 Ian 2011, 19:28
    antena 1

    ce mi se pare imoral este ca Antena 1 sa faca atata valva in privinta Danielei mai ales la Acces Direct......nici o televiziune nu-si "taxeaza" colaboratorii. Nu sunt fan ProTv dar ei macar au o conduita in acest sens. Chiar daca a gresit, era suficient la cat au comentat-o restul posturilor si reviste.....Aveam o parere mai buna despre postul dv.

    0
    0

  • mara pe 19 Ian 2011, 19:25
    Otil

    cand Otil s-a dat in stamba cu madam Radulescu si-au vuit ziarele...nu a fost dat afara din echipa ! Era mai putin compromitator ceea ce a fost atunci ?

    0
    0

  • sorin pe 19 Ian 2011, 19:24
    crudu

    crudu facea pe maimuta pt ca asta este profilul emisiunii ea este o fata inteligenta care a incercat sa faca niste bani cu aspectul ei cate fete nu fac asa? neatza a angajato tot pt aspect si acum vor sa isi pastreze numele curat atunci de ce au luat o fate din club de pe boxe?a si la comentarii aici fetele sunt foarte acide asta pt ca sunt geloase pe orice alta fata ce arata mai bine ca ele si ca argument se considera ca fiind faarte inteligente dar sunt foarte....geloase

    0
    0

  • mara pe 19 Ian 2011, 19:19
    daniela

    Daniela era la o emisiune de divertisment....de glumite cu rol de " prostuta" asa ca nu vad de ce unii respira usurati ca n-o mai vad.Era un rol pe care si l-a asumat....nu era pe postul Discovery......sa demonstreze cat de desteapta este.Si-a pus "cenusa in cap" destul si i-a parut rau asa ca nu stiu de ce atata " moralitate" dintr-una la cei care au concediat-o. Imaginea emisiunii " vezi Doamne"....

    0
    0

  • adina pe 19 Ian 2011, 18:04
    daniela crudu

    Daca ar fi incercat sa insele un om cu caracter, nu as fi fost de acord cu ce a facut Daniela. Dar asa,Leo de la Strehaia. Pacat ca Daniela ii canta in struna Biancai Dragusan. Baietii de la Neatza , imi sunteti simpatici, dar fara Daniela mi se rupe inima.Stiam cu totii , ca Daniela nu e usa de biserica, dar trebuia sa o respectam pentru felul cum s-a prezentat ea in fata publicului si ce a transmis prin prezenta ei.Farmec, senzualitate, frumusete, tinerete, optimism.Daniela, mai bine mergeai la Happy Hour, decat la Dan Capatos.Pacat ca nu iti alegi bine prietenii, Biana Dragusanu nu e prietena ta.In fata ecranului, te-ai purtat ireprosabil.Bravo! Baieti, puteati fi cu mult mai ingaduitori, nu sa faceti jocul unui tigan.

    0
    0

  • ionela pe 19 Ian 2011, 17:42
    daniela crudu

    in sfarsit...fara daniela .eu nu stiu cum de producatorii emisiunii au putut sa o selecteze tocmai pe ea,nu_si gasea locul in emisiune,era si este o persoana fara MINTE...cand trebuia sa prezinte rubrica meteo schimbam canalul,in fine,se comporta la fel ca o maimuta,bn k ca nu mai este...

    0
    0

  • miki pe 19 Ian 2011, 17:33
    yuppy

    in sfarsit pot sa ma uit si eu la emisiunea baietilor,de cateva luni bune nu ma mai uitam din cauza ei..hai pa

    0
    0

  • bogdan pe 19 Ian 2011, 17:24
    daniela crudu

    Fara Daniela Crudu nu mai este o emisiune cu farmec, este ca o emisiune facuta din internatul de baieti al universitatii politehnica, si inainte era la fel numai ca o aveau colega de prezentare de la medicina ginecologie, o placere sa ai privesti.Pupici Daniela si baieti cautati repede pe cineva de la medicina tre sa mai fie macar o studenta pe acolo......

    0
    0

  • alinutss pe 19 Ian 2011, 15:55
    daniela crudu

    parca nu mai are niciun farmec emisiunea fara daniela..;pacat

    0
    0

  • costina pe 19 Ian 2011, 14:56
    daniela crudu

    ilona cred ca esti geloasa pe daniela ,de ce spui ca era proastra?tu esti mai desteapta?cine esti tu sa judeci un om? fiecare om trece in viata prin momente urate ,nu este corect ca tu sa--i cataloghezi drept prosti!

    0
    0

  • cis pe 19 Ian 2011, 14:24
    Danela

    imi pare rau de Daniela,chiar e o fata simpatica si imi facea placere saw o vad dimineata la Neata cu Razvan si Dani,dar ma bucur k o sa fie si la Dan Capatos deoarece urmaresc emisiunea. Fi tare Daniela !

    0
    0

  • eu pe 19 Ian 2011, 13:41
    ilona

    de fapt, tu esti cam proasta adica nu, esti PREA PROASTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • ilona pe 19 Ian 2011, 13:35
    crudu

    bine fara daniela crudu... avea un glas neplacut, pitigaiat. parca eram la teatru de papusi cand adultii imita copiii si ii imita prost. ...................... de fapt cam toate de la emisiunile tabloide de la Antene sunt asa, iniclusiv tihaela mamu. de oana turcu nu am cuvinte. e si antipatica rau si matahaloasa si zglobie ca un hipopotam si stridenta in glas.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod