Cea mai grasă femeie din lume consumă zilnic 10.000 de calorii

Pauline Potter a intrat în Guiness World Records pentru greutatea corporală pe care o are. Ea consumă zilnic 10.000 de calorii şi în prezent cântăreşte peste 300 de kilograme.

Pauline Potter a intrat în Guiness World Records pentru greutatea corporală pe care o are. Ea consumă zilnic 10.000 de calorii şi în prezent cântăreşte peste 300 de kilograme, potrivit DailyMail.co.uk

Chiar dacă în urmă cu trei ani a divorţat de soţul său care susţinea că nu poate ţine pasul cu greutatea sa corporală, acum după ce femeia a intrat în Cartea Recodurilor, fiind considerată cea mai grasă femeie din lume, fostul soţ s-a întors la ea şi susţine că acest lucru o face mult mai atractivă în ochii lui.



De asemenea, ambii parteneri au precizat că viaţa lor sexuală este senzaţională şi că le-a fost dor să facă dragoste împreună.

"Chiar dacă un picior de-al lui Pauline cântăreşte mai mult decât mine reuşim să adoptăm o poziţie confortabilă pentru a ne bucura de o partidă de sex. Mi-a fost dor să fac dragoste cu ea, iar în ciuda greutăţii ei facem sex în fiecare zi pentru că ne simţim foarte bine.

În prima zi de la împăcare am făcut dragoste de 6 ori în 24 de ore", spune cu mândrie soţul celei mai grase femei din lume, Alex Potter.



În prezent, femeia de 46 de ani care cântăreşte peste 300 de kilograme nu reuşeşte să se mişte, să se spele, să se îmbrace sau să meargă la toaletă fără ajutorul cuiva.

Noul scop al lui Pauline este să slăbească vreo 90 de kilograme pentru că cei doi soţi îşi doresc foarte mult o fetiţă.

    

Credit foto: Guiness World Records

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod