Arnold Schwarzenegger a recunoscut că are un copil cu o fostă angajată

Arnold Schwarzenegger a recunoscut că are un copil cu o fostă angajată. Cu toate că fostul guvernator al Californiei a avut o relaţie cu una dintre angajatele familiei sale acum mai bine de 10 de ani, abia la începutul acestui an i-a mărturisit soţiei sale, ceea ce a şi dus la despărţirea celor doi.
Arnold Schwarzenegger a recunoscut că are un copil cu o fostă angajată, potrivit dailymail.co.uk. Cu toate că fostul guvernator al Californiei a avut o relaţie cu una dintre angajatele familiei sale acum mai bine de 10 de ani, abia la începutul acestui an i-a mărturisit soţiei sale, ceea ce a şi dus la despărţirea celor doi.

Se pare că angajata lucra pentru familia Schwarzenegger de 20 de ani, dar şi-a dat demisia în luna ianuarie a acestui an.

Într-o declaraţie trimisă publicaţiei LA Times, Schwarzenegger, care are patru copii cu soţia sa, a spus: "După ce am părăsit funcţia de guvernator, i-am spus soţiei mele despre acest lucru care s-a întâmplat acum zece ani".

"Înţeleg şi merit sentimentele de ură şi dezamăgire ale familiei şi prietenilor.
Nu există scuze pentru ceea ce am făcut şi îmi asum toată responsabilitatea pentru suferinţa pe care am provocat-o. I-am cerut scuze Mariei, copiilor şi familiei mele. Îmi pare cu adevărat rău. Cer media să îmi respecte soţia şi copiii în această perioadă extrem de dificilă. Dacă eu merit atenţia şi critica voastră, familia mea nu o merită
", a mai declarat actorul.


 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GHEORGHE pe 25 Iun 2011, 12:57
    Înţeleg şi merit sentimentele de ură şi dezamăgire ale familiei şi prietenilor. Nu există scuze pentru ceea ce am făcut şi îmi asum toată responsabilitatea pentru suferinţa pe care

    EU CRED CA MERI SCUZE SI RESPECT FATA DE COPII SAI

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod