Adrian Enache şi fraţii Negoiţă, clienţii prostituatelor de lux

În urma unei anchete realizate de ziarul "Naţional", au ieşit la iveală o serie de afaceri cu iz... sexual în care protagonişti sunt Adrian Enache, proaspăt partener oficial al Iulianei Marciuc, fraţii Negoiţă - Robert şi Ionuţ, dar şi politicianul Nicolae Bănicioiu.

În urma unei anchete realizate de ziarul "Naţional", au ieşit la iveală o serie de afaceri cu iz... sexual în care protagonişti sunt Adrian Enache, proaspăt partener oficial al Iulianei Marciuc, fraţii Negoiţă - Robert şi Ionuţ, dar şi politicianul Nicolae Bănicioiu.

Tinerele, cărora li se promiteau cariere de succes în lumea modellingului sau chiar statutul de soţii ale clienţilor VIP, erau obligate mai apoi să întreţină relaţii sexuale cu aşa zişii binefăcători contra unor sume care variau între 100 şi 500 de euro.

Printre fetele racolate de Ion Tămârjan şi Relu Costan, capii reţelei, se numără surorile Ionela şi Irina Sănduc, asistentele Alinei Sorescu la emisiunea Tonomatul de pe 2 pe care l-a prezentat o perioadă la TVR 2. "Surorile Ionela şi Irina Sănduc au fost recrutate de inculpatul Costan Relu Cornel în primăvara anului 2008.

Irina era minoră atunci. Ambele victime provin dintr-o familie cu venituri modeste, stare de vulnerabilitate de care inculpatul a pro­fitat pentru a le face cunoştinţă cu diferiţi bărbaţi cu care să întreţină acte sexuale plătite: Nuredin Beinur, Rasitzaimoglu Muammer Tahir, Negoiţă Ro­bert Sorin, Munteanu Florin, ba chiar şi Ozlen Zeyneddin cu care Sănduc Ionela a avut o relaţie mai îndelungată ce a durat aproximativ 8 luni. (…) Decizia de a practica prostituţia în clubul Babylon a luat-o după mai multe discuţii cu Alexandrescu Raluca Adina. Inculpatul i-a făcut cunoştinţă cu mai mulţi bărbaţi – cu Negoiţă Robert Sorin, la nunta la care inculpatul a fost naş, cu Stănescu Ştefan – producătorul emisiunii "Tonomatul de pe 2" unde au fost asistente ale prezentatoarei Sorescu Alina, timp de două săptămâni, cu Taifun şi alţi turci cunoscuţi la o petrecere în Grecia – care ­i-au făcut avansuri sexuale, ­ respinse însă de ea", susţin anchetatorii citaţi de ziarul Naţional.

Pe lista fetelor "ajutate" să se afirme de bărbaţii potenţi din România se numără şi Ilie Ştefania Diana, miss TSD Bucureşti în 2007, un concurs patronat tot de Robert Negoiţă.

„(…) Negoiţă Robert Sorin o plăcea pe Ilie Ştefania Diana, care-i respingea însă avansurile.
A auzit că Mihaela Munteanu a întreţinut acte sexuale cu Fizz, dar nu cunoaşte mai multe amănunte. În luna septembrie 2007 inculpatul i-a propus să participe, alături de Ţiţei Mirela Narcisa, la o şedinţă foto în Viena, pentru FASHION TV. Îşi făcea astfel un portofoliu de fotografii care ar fi ajutat-o în cari­era de model. (…) La întoarcerea din Viena inculpatul i-a spus că acel contract semnat o obliga să se întoarcă după un timp în club, să continue să lucreze acolo. S-au certat atunci, aşa că inculpatul i-a promis, ca un premiu de consolare, participarea, ba chiar câştigarea titlului de Miss TSD (Tineretul Social-Democrat, un alt concurs organizat sub patronajul lui Negoiţă Robert Sorin), promisiune onorată“.

Un alt concurs de frumuseţe în care ingredientele sexuale au fost literă de lege este şi Miss Academy 2008. Premiul cel mare a fost câştigat de Denisa Raluca Plaştin "prietena" lui Robert Negoiţă, iar locul II i-a revenit Danielei Ruşcaş implicată în relaţii...
"suspecte" cu acelaşi Robert Negoiţă.

"(…) Ruscaş Daniela Florentina a concurat la Miss Academy 2008 la invitaţia inculpatului Tămârjan Ion Valeriu. În finala de la Bucureşti inculpatul i-a făcut cunoştinţă cu Negoiţă Robert Sorin pe care i l-a indicat drept un bărbat bogat care o putea ajuta financiar. A înţeles că i se propunea să aibă o relaţie cu patronul hotelului, acceptată, astfel că în timpul concursului a întreţinut de mai multe ori acte sexuale cu acesta, pentru care a primit diferite sume, cuprinse între 500-1000 de lei.

A câştigat locul II, în timp ce titlul de miss i-a revenit Denisei Raluca Plaştin. A păstrat legătura cu Negoiţă Robert Sorin cu care a mai întreţinut şi altădată acte sexuale, fie în locuinţa sa, fie în hotel. El i-a propus de câteva ori să întreţină acte sexuale şi cu prieteni de-ai săi, printre care Bănicioiu Nicolae şi Enache Adrian.
A acceptat numai în cazul celui din urmă".

Foto: Ziarul Ring

10 Noiembrie 2010
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Je pe 24 Mai 2011, 17:52
    hehe

    Nu ai fost "ridicata" decat intr-un singur fel. Si probabil inainte de asta ai si coborat acolo unde trebuie ca sa faci treaba buna.

    0
    0

  • Ilie Stefania Diana pe 11 Nov 2010, 00:29
    Informati-va intai!

    Sunteti niste ignoranti si niste cretini cei care copiati articole de prin alte parti, apoi le adaptati dupa cum va suna voua mai bine! In primul rand nu am fost in niciun fel "ridicata" de domnul Negoita, iar in al doilea rand, nu ca nu am castigat Miss TSD, nici macar nu am participat la un astfel de concurs! De-asta suntem o tara de rahat! Ca vorbim mult si prost!

    0
    0

  • beculetz pe 10 Nov 2010, 14:39
    doamne....

    ce oameni:| sa profite asa de bietele fete....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod