60 de turiști au rămas blocați într-un camping din Dâmbovița din cauza viiturii

În ultimele 24 de ore, ploile torențiale au produs inudații în 29 de localități din 12 judete.
60 de persoane au rămas blocate cu rulotele și autoturismele în campingul Zănoaga din județul Dâmbovița. Oamenii așteaptă acum retragerea apelor pentru a putea părăsi campingul.

Viitura, care s-a produs la ora 4 azi dimineață, a blocat cu aluviuni drumul județean din apropiere, astfel că accesul de la Zănoaga către Dichiu nu este imposibil.

Nici una dintre persoanele blocate nu are probleme medicale.

În ultimele 24 de ore, ploile torențiale au produs inudații în 29 de localități din județele Alba, Brașov, Caraș-Severin, Dâmbovița, Dolj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova și Timiș, informează IGSU.

În Sinaia și Bușteni, mai multe case au fost inundate, iar un autoturism a fost luat de ape, conform ISU.

Un bărbat fost găsit mort în albia pârâului din localitatea ieșeană Hândrești.
Bărbatul a fost surprins de debitul crescut al apei în timp ce încerca să treacă pârâul.

Traficul rutier este blocat pe 1 drum național (DN1/PH), parțial afectat pe 2 drumuri naționale (DN 74/AB și DN75/A) din cauza aluviunilor și a unor podețe avariate și a fost temporar afectat pe 2 drumuri naționale (DN 57/CS, DN 68A/TM) și 5 drumuri județene (DJ 582/CS, DJ 761/HD, DJ 678E/HD, DJ 155F/NT și DJ 693/TM), din cauza arborilor căzuți pe carosabil.

S-au înregistrat avarii și în alimenarea cu energie electrică în 22 localități din județele Mureș și Neamț, unde aproape 7.000 de consumatori finali nealimentați.

În acest moment, sunt intervenții în desfășurare pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice în mai multe localități din județele Alba, Brașov, Dâmbovița și Prahova.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod