Solistul trupei Goodbye to Gravity a vorbit pentru prima dată cu mama lui, după incendiul din Colectiv

Andrei Găluţ, singurul membru al trupei Goodbye to Gravity care a scăpat cu viață după tragedia din clubul Colectiv, a vorbit cu mama lui pentru prima dată după incendiul în care au murit 60 de oameni.
Andrei Găluţ este internat în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda și a avut câteva momente de luciditate. El este în continuare intubat şi depinde de aparate pentru a respira, relatează ziarul Adevărul.

„Vorbește greu Andrei, perioadele când e conştient sunt scurte... dar, acum doar a comunicat cu cei din jur. Şi socrul meu a plecat ieri spre Olanda”
, a declarat Nicoleta Belean, cumnata lui Andrei.

Andrei Găluţ a fost operat până acum de trei ori, la mâna dreaptă, dar va fi supus și altor intervenţii chirurgicale.

După incendiul din clubul Colectiv, Andrei Galuţ a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii, fiind ventilat mecanic.
Solistul trupei a fost transferat, în 7 noiembrie, într-un spital din oraşul olandez Beverwijk.

Ceilalți patru membri ai trupei au murit. Chitariştii trupei Googbye to Gravity, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, au decedat în 30 octombrie, la scurt timp după incendiul din clubul Colectiv. Bateristul trupei, Bogdan Enache, a decedat în 8 noiembrie, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod