#VeștiBune: Stațiile OMV ajută copii din medii defavorizate să primească mese calde

Stațiile OMV ajută copii din medii defavorizate să primească mese calde, sprijinind Crucea Roșie Română cu 10% din încasările obținute din vânzarea pachetului VIVA Lunch Box
Clienții stațiilor OMV care vor achiziționa pachete VIVA Lunch Box vor sprijini, în acest fel, copii care provin din medii defavorizate, să primească, zilnic, câte o masă caldă

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, va distribui cu ajutorul stațiilor OMV, 10% din încasările obținute din comercializarea pachetului VIVA Lunch Box pentru a asigura o masă caldă copiilor nevoiași din Centrele EGAL ale Crucii Roșii Române.

Copii care provin din familii nevoiașe, sunt sprijiniți în patru centre de zi administrate de Crucea Roșie Română în orașele Babadag, Botoșani, Craiova și Lupeni.
Copiii beneficiază în cadrul acestor centre de sprijin la teme, programe de educație pentru sănătate și dezvoltare, abilități de viață. Începând cu 1 iulie, copiii din centrele EGAL primesc  și câte o masă caldă, grație parteneriatului dintre Crucea Rosie Romana si OMV Petrom dar si clienților stațiilor OMV care achiziționează pachetul VIVA Lunch Box. 
Până la sfârșitul acestui an, 10% din încasările obținute din vânzarea pachetelor VIVA Lunch Box vor fi direcționați către Crucea Roșie Română, pentru a-i ajuta pe acești copii nevoiași să aibă acces la o alimentație sănătoasă. OMV Petrom are un rol important nu numai prin energia pe care o furnizează ţării, ci şi pentru că susţine cauze relevante din societate.
Cu pachetul VIVA Lunch Box ajutăm copiii din câteva zone defavorizate cu o masă caldă zilnică. Toţi copiii din România trebuie sprijiniţi pentru a avea şanse egale ca să-şi descopere potenţialul, însă cei din mediile defavorizate au nevoie de o atenţie sporită, deoarece se confruntă, de la o vârstă fragedă, cu efectele sărăciei
” , a spus George Daniel Ion, Retail Manager OMV Petrom Marketing.

Centrele EGAL ale Crucii Roșii Române înseamnă Egalitate, Generozitate, Abilități, Libertate pentru copiii și tinerii din cele mai defavorizate zone ale țării. Prin aceste centre încercăm să le acordăm posibilitatea copiilor de a-și schimba viața, de a trăi alte experiențe alături de alți copii, de a se îndepărta de probleme lor de acasă, de a-și îmbunătăți performanțele școlare, pe scurt, de a-și imagina și construi viitorul.
Mulțumim OMV Petrom pentru faptul că a înțeles și s-a alăturat cauzei EGAL lansând încă odată un apel de solidaritate pentru a oferi acestor copii o masă caldă
”, a declarat Andreea Furtună, director programe, Crucea Roșie Română. 


În timpul stării de urgență, stațiile OMV au distribuit în mai multe spitale din București şi la Spitalul Județean din Ploiești peste 24.000 de pachete alimentare VIVA Lunch Box, pentru a ajuta cadrele medicale aflate în prima linie în combaterea răspândirii Covid-19. În plus, prin acțiuni locale, s-au distribuit către 7 spitale din București și Ploiești, aparate de cafea, Cafeaua VIVA, biscuiți și apă plată.

Prin intermediul Crucii Roșii Române, OMV Petrom a contribuit cu o sponsorizare de 1 milion de euro la dotarea a 10 spitale cu echipamente iPonatic și kit-uri de testare pentru diagnosticare rapidă COVID-19.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod