Shannen Doherty divorțează după 11 ani de mariaj. Iată ce viată zbuciumată a avut actrița din Beverly Hills 90210

Actrița Shannen Doherty și soțul ei, Kurt Iswarienko, au decis să meargă pe drumuri separate, după 11 ani de căsătorie.
Starul din serialul “Beverly Hills 90210”, Shannen Doherty, a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că divortează, după 11 ani de mariaj.
 


Shannen Doherty, divorț, după 11 ani de căsnicie

 

„Divorțul este ultimul lucru pe care Shannen și l-a dorit. Din păcate, a simțit că a rămas fără altă opțiune”, a declarat reprezentantul lui Doherty, Leslie Sloane, pentru People, referindu-se despărțirea dintre actriță și soțul acesteia, Kurt Iswarienko, după 11 ani de căsătorie.

Potrivit dosarului de divorț obținut de TMZ (primul care a raportat știrea), cuplul s-ar fi despărțit încă din luna ianuarie a acestui an. În dosar, Doherty solicită soțului să o întrețină.

Cu câteva ore înainte ca vestea că a depus dosarul de divorț să devină publică, Doherty a distribuit un mesaj pe Instagram: „Singurii oameni care merită să fie în viața ta sunt cei care te tratează cu dragoste, bunătate și respect total”.

Doherty și Iswarienko s-au căsătorit în octombrie 2011. Actrița a fost căsătorită anterior cu Ashley Hamilton din 1993 până în 1994 și cu Rick Salomon din 2002 până în 2003.

Cu un an înainte de nunta ei cu Iswarienko, Doherty a declarat, potrivit People, că își ia în serios a treia căsătorie. „Căsătoria este un angajament atât de uriaș, încât nu este ceva în care aș mai intra vreodată cu ușurință.
Mi-am învățat lecția”, a spus ea atunci. 

Anunțul despre divorț a venit la o lună după ce Doherty le-a spus fanilor că „se simțea grozav”, la un panel Charmed, alături de Rose McGowan, Holly Marie Combs, Brian Krause, Dorian Gregory și Drew Fuller, moderat de Breanne L. Heldman, de la People, la 90s Con din Hartford, Connecticut.
 


Ani de luptă cu un cancer de sân în stadiul 4
 

 
Actrița și-a petrecut ultimii ani cu tratamente pentru cancerul de sân în stadiul 4, de care suferea.

Ea a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015. Boala a intrat în remisie doi ani mai târziu, dar Shannen a dezvăluit, în 2020, că boala a recidivat, cu un an înainte, și este tot în stadiul 4.
 
Vestea cumplită a sosit la doar trei ani după ce fusese considerate vindecată. Ea ales să dezvăluie acest lucru acum pentru că informația apare în documentele depuse la instanță, într-un proces în care se judecă cu o companie de asigurări.


În 2019, boala a recidivat

 

Doherty și-a propus să împărtășească toate aspectele bune, dar și pe cele rele și urâte ale tratamentelor sale împotriva cancerului, de când a anunțat în 2020 că boala i-a revenit în anul anterior.

Mai mult, Doherty a spus că simte „responsabilitatea” de a spulbera concepțiile greșite despre cancer.

„Simt că am o responsabilitate în viața mea mai publică, pe care o separ de viața mea de actor...
să vorbesc despre cancer și, poate, să educ oamenii mai mult și să le spun oamenilor că și în stadiul 4 sunt foarte vii și foarte activi”, a spus ea reporterilor în timpul unui interviu virtual pentru filmul ei Lifetime List of a Lifetime.
 


Shannen, despre cancer: “Face parte din viață”

 

„Soțul meu spune că nu ai ști niciodată că am cancer”, a adăugat Doherty. „Nu mă plâng niciodată, cu adevărat. Nu prea vorbesc despre asta. Face parte din viață, în acest moment”, a mai afirmat actrița. 

 
Shannen a avut o viață zbuciumată


Shannen Maria Doherty s-a născut la 12 aprilie 1971, în Memphis și a devenit cunoscută ca actriță în special datorită rolurilor: Brenda Walsh, din serialul TV Beverly Hills 90210 și Prue Halliwell, din serialul TV Charmed (Farmece).
 
Viața sa privată a fost foarte zbuciumată. În 1993, îmbrăcată în pijama, și cu foarte puțini invitați, în propria sa locuință, actrița s-a căsătorit cu Ashley Hamilton, de care se va despărți după numai șase luni. Nici a doua căsătorie nu a mers mai bine. În 2002, Shannen s-a căsătorit cu Rick Salomon, de care a divorțat după un an.
 
Shannen a avut legături sentimentale cu Dean Factor, cu impresarul Chris Foufas și cu actorul Rob Weiss. În 2001, actrița a avut o relație cu Julian McMahon, demonul Cole din serialul Charmed (Farmece).
 
În 1994, după ce părăsise serialul Beverly Hills 90210, banca îi confisca o mare parte din câștig pentru a recupera cecurile fără acoperire pe care Shannen le semnase în lunile precedente, în valoare de 32.000 de dolari.
În 1996, într-o perioadă profesională nu tocmai bună, a fost obligată să meargă la un curs de autocontrol pentru că spărsese fereastra mașinii unui băiat cu o cutie de bere. În 1999, după ce a fost oprită de poliție în stare de ebrietate, a fost obligată să țină un curs la școlile din Los Angeles, explicându-le tinerilor pericolele cauzate de alcool.
 


A apărut de două ori în Playboy

 

Shannen Doherty a apărut de mai multe ori, nud, în revista Playboy. Prima sa apariție a fost în decembrie 1993. Mai târziu, a pozat pentru revistă din nou, în decembrie 2003, pictorialele sale ocupând 10 pagini ale revistei.
 
Se află pe locul al 5-lea în clasamentul american 100 Greatest Teen Stars, clasament care conține cele mai mari personalități (cântăreți, actori, prezentatori) care și-au câștigat faima în perioada adolescenței.
 
În prezent, Shannen Doherty trăiește în Malibu, California. Ea deține, de asemenea, o fermă de cai în Ventura County, California, unde are șapte cai și doi câini.



Shannen, despre chinurile prin care a trecut: “Uneori abia mai poţi să ţii ochii deschişi”

 

"Am zile în care spun: De ce eu? Apoi îmi spun: Păi, de ce nu eu? De ce ar merita altcineva asta și eu nu. Nimeni nu merită asta”, a dezvăluit Shannen în emisiunea de la ABC. vorbind despre chinuitorul tratament anti-cancer prin care a trecut.
 
Analizele au indicat că tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, iar în mai 2016 a suferit o operație de mastectomie la un sân.
Ea a urmat şedinţele de chimioterapie şi radioterapie, dar a apelat și la abordări neconvenţionale.

Pe parcursul luptei sale cu cancerul, Shannen Doherty și-a ținut fanii la curent cu starea sa de sănătate și cu progresele pe care le reușea, pentru a-i ajuta pe oameni să înțeleagă mai bine prin ce trec bolnavii care se confruntă cu această maladie.

În ianuarie 2017, Shannen Doherty mărturisea, într-o postare pe Instagram, că tratamentul este chinuitor, dar nu se dă bătută. "Radiaţiile sunt istovitoare. Intră în tine şi uneori abia mai poţi să ţii ochii deschişi. Puteţi vedea cât de obosită sunt, dar încă mă mişc! Orice mişcare este bună în timpul tratamentului, nu doar pentru corp, ci şi pentru minte", a scris ea.
 
În 2018, la un an după ce cancerul de sân cu care a fost inițial diagnosticată a intrat în remisie, actrița a suportat și o mastectomie parţială. Însă, un an mai târziu, boala a recidivat.

24 Aprilie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod