Scandal. Tatăl băieţelului ucis de câini, acuzat că a atacat un iubitor de animale

Momentul în care tatăl lui Ionuț a fost reținut de polițiști

 

Potrivit ziarului Ring, tatăl lui Ionuţ este în război cu organizaţia Kola Kariola, pe care o acuză că ar face bani frumoşi de pe urma iubitorilor de animale. Şeful asociaţiei a declarat însă că Valentin Anghel "vrea să ia 3,6 milioane de euro de la stat" şi că are mai mult interes decât aceste asociaţii care se luptă pentru drepturile animalelor.

Valentin îl contrazice: "Când spui că ai un câine călcat de o mașină sau că e bolnav ceri bani din Germania, din Anglia, de unde mai cer ei...

Am citit că sunt adevărate grupări bine organizate."

"O asociație ca a mea nu are contracte cu statul, eu nu închei contracte nici cu primăriile, nici cu asociațiile de ecarisaj. O asociație funcționează pe bază de donații, la mine, de exemplu, existând și fonduri proprii. Sunt și interese, nu toți funcționează la fel. Ştiu ce treabă fac eu, de alții nu știu", a explicat şeful asociaţiei pentru protecţia animalelor Koala Kariola.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit după ce a fost sfâşiat de câini, în 2 septembrie 2013, pe un teren al firmei Rezidenţial Tei, din apropierea Parcului Tei din Capitală.
Cazul a fost extrem de mediatizat şi a generat o amplă polemică între iubitorii de animale şi cei care considerau că animalele fără stăpân trebuie să dispară de pe străzi. Parlamentul a adoptat o lege, denumită "Legea lui Ionuţ", care le permite autorităţilor să strângă maidanezii şi să-i eutanasieze dacă nu sunt adoptaţi într-un anumit termen.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • K pe 10 Sep 2015, 22:09
    Nu animalele sunt de vina, ci oamenii

    In primul rand, vinovati pentru existenta maidanezilor sunt OAMENII. Dupa ce nu au mai avut nevoie de ei ( sa le pazeasca gospodariile, vacile, oile) i-au abandonat in diverse locuri unde acestia s-au inmultit necontrolat. Se stie ca, acestia sunt genetic setati sa pazeasca zona pe care o considera teritoriul lor. Regretabil este incidentul cu acel baietel insa vina este a celor care nu l-au supravegheat. La fel de bine putea sa fie lovit de o masina, sa cada intr-un canal, sa fie violat de un pedofil sau furat de tigani. Exista o multime de pericole la care copiii sunt expusi cand nu sunt supravegheati. Am avut o pisica la care am tinut enorm. A sarit in curtea vecinilor si cainii l-au muscat. Mi-a murit in brate si am plans ca dupa un copil. Si credeti ca am cerut euthanasirea acelor caini? Nu! Ei si-au facut datoria de a pazi acea curte. Vina a fost a MEA, ca nu l-am suraveghet si l-am lasat sa sara gardul.

    0
    0

  • dana pe 9 Sep 2015, 13:32
    eutanasiere

    De eutanasiat, ar trebui sa eutanasiem toate javrele cu 2 picioare care fura, violeaza, sunt agresive cu cei jur. De ce nu a sarit nimeni sa ceara eutanasierea golanilor care au omorat in bataie, fara niciun motiv, un tanar de 29 ani, intr-un complex studentesc? si inca ceva: bolnavii mintal nu iubesc nici animalele, nici oamenii.

    5
    4

  • Traian Basescu pe 9 Sep 2015, 13:01
    Asta DA, rasism!

    De ce-i bine sa fim "capitalisti" dar nu "rasisti"? Romanii NU au votat in nici un REFERENDUM privind "aderarea la ue". Toate documentele in care Romania apare ca "membru ue" sunt nule de drept. Lasati cainii in plata Domnului! Protejati-va copiii! Desteapta-te, Romane! Nihil sine Deo!

    2
    3

  • dan pe 9 Sep 2015, 11:15
    scandal

    Vinovata este bunica ,Ce adult si-ar fi neglijat nepoteiii ,dintre care unul doar de trei ani,timp de o ora asfel incat sa ajunga la circa un kmdistanta de persoana care trebuia sa-i supravegheze ??????????Ce parinte este atat de iresponsabil sa spuna ca micutii exploarau mediul ????? Oare nu trebuiau sa fie insotiti de un adult !!!!!Nu este atat de marcat acest individ pe cat credeti voi ,vedeti ce despagubiri cere pentru el ,separat pentru nevasta ,separat pentru fiul ramas in viata .......

    7
    6

  • dan pe 9 Sep 2015, 11:14
    scandal

    Acest parinte ar trebui sa ia atitudine impotriva bunicii ,ea este vinovata pentru soarta lui Ionut .Ce bunic isi lasa nesupravegheati nepoteiii ,dintre care unul doar de trei ani,timp de o ora asfel incat sa ajunga la circa un kmdistanta de persoana care trebuia sa-i supravegheze ??????????Ce parinte este atat de iresponsabil sa spuna ca micutii exploarau mediul ????? Oare nu trebuiau sa fie insotiti de un adult !!!!!Nu este atat de marcat acest individ pe cat credeti voi ,vedeti ce despagubiri cere pentru el ,separat pentru nevasta ,separat pentru fiul ramas in viata .......

    5
    7

  • Taraxacus pe 9 Sep 2015, 09:20
    Prea blând

    După ce iubitorii de animale vor fi trecut prin acest fel de tragedii în care copilulu sau soțul sau soția le-a fost omorât și hărtănit de aceste animale sălbatic-urbane atunci săa aibă curaj să deschidă gura.

    7
    6

  • Ras pe 9 Sep 2015, 07:50
    e f bine

    Si eu as face la fel! Nu ai cum sa nu ramai marcat pentru toata viata cand ai un copil ucis de caini. Si aceasta adunatura de bolnavi mintali sau oameni fara ocupatie pupa in kur toate javrele!

    8
    7

  • Poporul Roman pe 9 Sep 2015, 05:38
    EUTANASIATI MAIDANEZII

    Eutanasiati maidanezii si castrati zoofilii fanatici si schizofrenici din romania

    9
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod