Salma Hayek dezvăluie secretul tenului ei luminos și ne asigură că nu-și face Botox

Vedeta filmului „Magic Mike's Last Dance”, Salma Hayek, a fost sinceră cu privire la sfaturile ei anti-îmbătrânire și a dezvăluit secretul tenului ei luminos.
În episodul de miercuri al podcastului Let’s Talk Off Camera, gazda acestuia, Kelly Ripa, a vorbit despre frumusețe și îmbătrânire cu actrița Salma Hayek, în vârstă de 56 de ani.


Fără Botox pentru Salma Hayek!

 

La un moment dat, a venit și întrebarea de temut: “Ai folosit vreodată Botox?”. Salma Hayek, vedeta nominalizată la Oscar, s-a grăbit să răspundă: „Fără Botox!”.

În timp ce actrița a dezvăluit că nu și-a făcut niciodată injecții cu Botox, Ripa, în vârstă de 52 de ani, nu s-a putut abține să-i spună: „Ești uimitoare”.

 
Salma Hayek susține că meditația este secretul

 

„Iată care este secretul meu: Din cauza multor lucruri care se întâmplă în corpul meu și a problemelor de sănătate, am dezvoltat, cumva, această meditație ciudată pe care continui să o perfecționez.
O pot face ore întregi, pentru că nu simt timpul și este atât de distractiv.”, a explicat Salma Hayek.
Forma de meditație practicată de Salma Hayek poate fi puțin diferită de ceea ce știm/credem cu toții despre meditație.
„De fapt, simt energia. Se mișcă și dansează în interiorul meu, diferite sentimente și senzații. Practic, este ceva asemănător cu ceea ce fac multe aparate ce utilizează frecvență în tratamentele de înfrumusețare”, a mărturisit Hayek.
 


Hayek susține că meditația este remediul ei anti-îmbătrânire

  

În timp ce majoritatea nu ar considera meditația un remediu anti-îmbătrânire, Hayek insistă că funcționează. „Uneori, când o fac, oamenii îmi spun când ies din cameră: Doamne. Din nou, arăți de 20 de ani”, a spus ea.

Hayek chiar a avertizat ce s-ar întâmpla dacă ar înceta să mediteze: „Când nu o fac de ceva vreme, ghici ce? Fața începe să cadă și totul începe să cadă”, a mai spus ea.
 


Soțul ei nu crede în puterea meditației

 
 

Singura persoană care nu se alătură Salmei Hayek în meditația ei anti-îmbătrânire este soțul ei, François-Henri Pinault.
„Soțul meu nu crede în asta. Dar când îmi este cu adevărat rău, el spune: Ți-ai făcut yoga? Nici măcar nu o va numi meditație”, mai spune actrița.
 


Salma Hayek, de lene, își “vopsește” părul cu… rimel

 

Actrița Salma Hayek a devenit, cu siguranță, “expertă” în sfaturi de înfrumusețare, după ce a detaliat, recent, în emisiunea Good Morning America, procesul prin care ea își acoperă părul cărunt: „Nu vezi părul alb chiar acum pentru că mi-am pus rimel. Pentru că sunt prea leneșă să-mi vopsesc părul, așa că, merge și așa”.

 
Își arată trupul cu generozitate

 

Deși Salma Hayek s-ar putea să nu fi făcut niciodată injecții cu Botox, cu siguranță nu îi este frică să-și arate corpul pe rețelele de socializare.
Contul ei de Instagram are, din abundență, poze cu actrița în costum de baie. Mai mult, în luna iunie, actrița a renunțat la prosoape pentru a poza într-o saună.
 


La Botox este important să alegi cel mai bun specialist
 

 
La rândul ei, Kelly Ripa a fost deschisă cu privire la a utiliza Botox. Ea a declarat, potrivit People, că Botox este bun și „îți oprește gâtul de la îmbătrânire”. De asemenea, ea a mai spus că „ajută la transpirație” și și-a făcut injecții cu Botox la axile.
Gazda podcastului Let’s Talk Off Camera, Kelly Ripa, a fost deschisă cu privire la faptul că ea a utilizat Botox, spunând, potrivit People, că este bun și „îți oprește îmbătrânirea pielii de pe gât”. Ea a mai spus, de asemenea, că „ajută la stoparea transpirație” și a recunoscut că și-a făcut injecții cu Botox la axile.
Însă, Ripa a mai precizat că, indiferent în ce zonă a corpului vrei să faci injecții cu Botox, important este să alegi cel mai bun specialist.
 
Sursa foto: Instagram 
20 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod