Reacția Magdei Catone în momentul în care a aflat că Șerban Ionescu a murit

Actorul Șerban Ionescu a murit miercuri seară, după ce s-a luptat aproximativ un an cu o boală cumplită.

Magda Catone soția lui Șerban Ionescu și totodată femeia de care actorul încerca să divorțeze, a fost distrusă de vestea că soțul ei a murit.

Reporterii de la WOWbiz au vorbit cu apropiații Magdei Catone, care a precizat că actrița s-a prăbușit în momentul în care a aflat că Șerban Ionescu a murit.

După ce și-a revenit, actrița le-a cerut tuturor să o lase în pace.

Citiți și:

 Șerban Ionescu a fost dus la spital mai mult mort decât viu

 Actorul Șerban Ionescu a murit

Șerban Ionescu: „La înmormântare vreau să țină discurs doar Radu Beligan“ 

 Magda Catone a depus, în anul 2010, cererea de divorţ, însă până la urmă s-a înţeles cu Şerban Ionescu şi au continuat conjunctural mariajul, de dragul fiului lor, Carol, care la acea vreme avea 12 ani.

În luna mai a acestui an, Şerban Ionescu s-a decis însă să ceară divorţul de soţia sa, afirmând că amândoi sunt vinovaţi pentru destrămarea căsniciei.

Cu toate că a spus că vor divorţa fără scandal, cei doi nu s-au înţeles şi au ajuns să se certe prin intermediul presei.

Divorţul a fost amânat din cauza bolii lui Şerban Ionescu, iar următorul termen ar fi urmat să aibă loc în decembrie.

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LIGIA pe 23 Nov 2012, 21:34
    CONDOLEANTE

    Dumnezeu sa-l ierte! d-na Magda ,sincere condoleante!, va doresc sa treceti cu bine peste acest necaz si peste rautatile unora....Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

    0
    0

  • alex pe 23 Nov 2012, 14:06
    pt mazilu

    Nu ai de unde sa stii ce a fost acolo.Plus ca nu cred ca era ipocrizie.Chiar daca erau in divort, era omul langa care a stat atatia ani si cu care are un copil.Cu siguranta nu i-a fost tocmai usor.Iar divortul a fost depus de Serban Ionescu a doua oara.Nu se stie cine a fost de vina.Ce mai conteaza asta acum?Si nici nu cred ca i-a grabit moartea.A fost o boala cumplita si incurabila,degradanta etc...Mai bine ca nu se mai chinuie.

    3
    0

  • danielaz pe 23 Nov 2012, 13:23
    Si actorii sunt oameni

    RIP Ptr Mazilu: daca au un copil nu pot divorta la notar, indiferent cat de bine se inteleg, ptr ca custodia si drepturile copilului trebuie stabilita de o instanta. Nu se divorteaza de prea mult bine si nici femeile nu plang de-aiurea. Au fost si sunt actori de valoare, dar sunt oameni cu calitati si defecte, ca noi toti.

    2
    0

  • Luc pe 22 Nov 2012, 20:59
    Serban Ionescu

    Pacat ca ne mor unul cite unul artistii cei mai buni. Pacat! O generatie geniala.

    4
    0

  • Victor pe 22 Nov 2012, 19:27
    Serban Ionescu

    Odihneasca-se in pace! am pierdut cu totii un om de mare valoare. In ceea ce priveste viata personala, lasati lucrurile asa cum sunt. Numai ei stiu cum le-a fost casnicia, de ce au vrut sa divorteze, caci nimeni nu divorteaza de prea mult bine. Mi se pare normal ca in situatia data cu agravarea bolii d-lui Serban sa ramana casatoriti pentru fiul lor in primul rand. Nu mai rascoliti trecutul si invartiti cutitul in rana d-nei Magda Catone. Au fost casatoriti o viata, a pierdut omul cu care a impartit si bune si rele, sufera sigur, deci mai bine haideti sa ii fim cu totii aproape. Serban Ionescu a iertat-o cu siguranta, a fost un om bun.

    10
    0

  • ana pe 22 Nov 2012, 12:53
    Sa nu judecam !

    Nu stie nimeni adevarul dintre ei doi. Doar nu credeti ce spun ziarele?! Sa dezbata oricine, oameni de doi lei din tara asta, boala unui om. E strigator la cer !!! Imi pare rau ca a murit, un om puternic, avea multe de spus!

    26
    2

  • mazilu pe 22 Nov 2012, 12:12
    S-a prabusit

    Nu stiu cata sinceritate si cata ipocrizie este in aceasta prabusire. Fiidca ei erau in divort, la judecatorie. Asta inseamna ca nu s-au inteles sa divorteze la Primarie, cum se poate face acum in cateva minute. Asta inseamna, ca cineva se opunea la partajarea bunurilor. Oare Serban era acela, sau Magda? Daca ea vedea ca este asa bolnav, de ce il mai tara prin tribunale, mai mult mort decat viu? Iata ca ea a catigat procesul, probabil, prin neprezentarea lui Serban. A reusit tocmai ce el nu dorea. Aceasta este victoria ei. Dar oare nu i-a grabit moartea? Ah, femeile, cu arma lor plansul, castiga uneori averi.

    16
    22

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod