Proteste Colectiv. 4 imagini cu vedete care s-au solidarizat cu manifestanţii. De ce?

Mai multe vedete din România s-au solidarizat cu protestatarii din Piaţa Universităţii. Ele au ieşit să-şi arate ataşamentul faţă de nevoia de schimbare. Rolul lor a fost important pentru că mii de fani le-au urmat în stradă. Suferinţa provocată de tragedia din Clubul Colectiv a fost imensă.
1 din 5

Andreea Esca

Întotdeauna a dovedit că înţelege ceea ce se întâmplă în societatea românească. E un jurnalist bun care a devenit un model pentru tânăra generaţie.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Juvetele de Duba pe 9 Nov 2015, 05:22
    Pacat, si cand terminati cu protestele?

    Incep prin a imi exprima parerea de rau pentru toti cei care au murit, si au suferit mai mult sau mai putin in incendiul de la Colectiv. Cine este de vina de tot ce s-a intamplat? Premierul Ponta, primarul "Piedone", generalu'? Acestia s-au carat deja, chiar poate prea usor. s-ar fi saturat si ei de mizeria din jur. Totusi, ce se va intapampla cu cei din conducerea politiei rutiere, pompierilor, salvarii, administratiei locale? Ce se va intapla cu cei care, ignorand codul rutier, parcheaza masini pe o parte si alta a carosabilului unei strazi inguste reducand/oprind accesul auto-utilitarelor de interventie ale pompierilor, salvarii, si politiei. Cred ca este o vina generala, fiind inclusi toti cei enumerati mai sus. Chiar si voi celor care maifestati. Nu-mi aduc aminte ca cineva din guvernele US, Anglia, Franta, Italia, Germania, Spania, Rusia, Corea, Malaiezia, Argentina si multe alte tari, sa-si fi dat demisia din cauza unor incendii sau accidente aeriene, navale, feroviare in care au murit si sute de oameni. Cu siguranta ca nu. In aceste tari cu siguranta toti cetatenii respecta niste reguli, de sigurata a cetatenilor, pornind chiar de la cetateni. Cred ar fi bine ca prin aceste proteste sa fie prezentate si aspecte de atitudine civica. In Romania, sunt trotoare pentru parcat masini, iar intre blocuri doar cativa au garaje, in care mai cresc o gaina, un porc. Absolut jalnica imaginea. Cred ca ati putea sa va apucati sa construiti intre blocuri parcari civilizate comune si chiar etajate, pentru toata lumea. De lucru este tot timpul, depinde daca este cineva sa vrea sa faca ceva.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod