Noul Always Ultra - până la 100% protecție, până la 0% miros neplăcut

Ieri, 13 august, a avut loc lansarea noului Always Ultra. Pentru că este extrem de important pentru noi să putem discuta nestingherite și să ne simțim bine, anunțarea noul Always a venit cu ocazia unei petreceri ca între fete, a cărei gazdă a fost artista Sore Mihalache. Willmark și trupa sa au încins atmosfera, dansul și muzica bună fiind cuvintele-cheie ale petrecerii Always.
Noul Always Ultra cu tehnologie ONT(Oder Neutralization Tehnology) asigură până la 100% protecție împotriva scurgerilor și până la 0% miros neplăcut, printr-un mecanism de control foarte eficient, pentru ca tu să te poți bucura de orice clipă, fără a-ți mai face griji.
 
Combinând protecția cu noua tehnologie de neutralizare a mirosurilor neplăcute, noul Always Ultra îți oferă prospețime la cel mai înalt nivel, putând astfel să savurezi la maximum fiecare zi petrecută alături de persoanele dragi ție.
 
 

Medicul ginecolog Viorica Chiriță, expert Always, a amintit problemele și dificultățile pe care pacientele sale le întâmpină în zilele delicate.
Printre cele mai frecvent întâlnite, se numără neliniștea pacientelor față de capacitatea de protecție a absorbantului și față de prezența mirosului neplăcut. „Mirosul neplăcut apare atunci când PH-ul vaginului este dezechilibrat și determină modificări ale florei vaginale. Sigur că sunt situații care semnalează prezența unei probleme, caz în care este necesară consultarea unui medic specialist, dar și situații în care noi ne îngrijorăm fără rost. Pentru că femeile sunt foarte lucide în privința corpului lor, este esențial să se simtă protejate în zilele delicate.
Vulnerabilitatea pe care femeile o simt în aceste zile nu trebuie să se traducă prin disconfort fizic, dacă folosesc produsul care le asigură cea mai bună protecție. Atât ca femeie, cât și ca medic, eu găsesc un adevărat aliat în Always”
, a afirmat Viorica Chiriță.
 
Medicul psiholog Cristiana Haica a subliniat importanța confortului psihic al femeilor, în special în zilele delicate, când devin brusc foarte sensibile și conștiente de vulnerabilitatealor fizică. „Femeile se simt bine atunci când sunt înconjurate de prietenii lor, când nu resimt un disconfort în a se apropia de cei dragi.
Atunci când întâmpină dificultăți în acest sens, când nu se pot relaxa fizic și psihic, femeile devin irascibile, frustrate, chiar anxioase, iar asta le afectează comportamentul și chiar sănătatea. Este important ca femeile să folosească produse care să le dea încredere în ele însele și care să le convingă că nu trebui să aibă vreo grijă. Și aici intervine Always.”
 
Intră și tu pe pagina de Facebook NoiFetele și hai sa stăm de vorbă ca între fete! Ia parte la studiul nostru, pentru a identifica împreună care sunt cele mai mari îngrijorări ale tale și a ne ajuta astfel să venim cu cele mai bune soluții pentru confortul tău!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod