Natalie Portman, divorț, după 11 ani de căsnicie? Nu mai rezistă să fie înșelată

Natalie Portman și soțul ei, Benjamin Millepied, se zvonește că s-au despărțit după 11 ani de căsnicie sau par a fi la un pas de a o face, potrivit Us Weekly.
Natalie Portman (42 de ani) și soțul Benjamin Millepied (46 de ani) au luat decizia de a se despărți după mediatizarea aventurii lui.
 


Au încercat să-și salveze căsnicia, dar nu merge

 

„După ce au apărut știrile despre aventura lui, ei au încercat să lucreze la căsnicia lor și să o salveze dar, în prezent, sunt ca și despărțiți”, a declarat un apropiat al cuplului. 
Cuplul înstrăinat – care are un fiu, Aleph, în vârstă de 12 ani, și o fiică, Amalia, în vârstă de 6 ani – a reînnoit speculațiile cu privire la statutul incert al căsniciei lor la cea de-a 11-a aniversare a nunții, vineri, 4 august, când Portman a fost văzută fără verighetă, în timpul unui eveniment Angel City FC, în Sydney, Australia.

 
Natalia a crezut că poate trece peste aventura lui Millepied

 

În iunie, au apărut primele zvonuri că Millepied ar avea o aventură cu Camille Étienne, o activistă pentru climă, în vârstă de 25 de ani.
La acea vreme, un apropiat al cuplului spunea că Portman a rămas angajată în căsătoria ei, în ciuda presupusei infidelități.
„Natalie crede că aventura lui Benjamin a fost o legătură scurtă și stupidă, care nu înseamnă nimic pentru el”, a spus sursa, la momentul respectiv, potrivit Us Weekly, adăugând că Portman a fost „umilită” de zvonuri. Potrivit sursei, Portman a fost „dispusă să vadă dacă este capabilă să-și reconstruiască încrederea” în Millepied pentru a se asigura că copiii lor nu „cresc într-o casă stricată”.
Un alt apropiat al cuplului, însă, a spus că Portman nu știa dacă ea și soțul ei vor reuși să-și reconstruiască relația în urma scandalului. „În acest moment, ei vorbesc și lucrează împreună la asta de dragul copiilor lor”, a explicat sursa, adăugând că Millepied „regretă” acțiunile sale.

 
Natalie și Millepied s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare

 
 
Portman și Millepied s-au cunoscut în 2009 în timp ce lucrau la thrillerul lui Darren Aronofsky, Black Swan, care a apărut în cinematografe în 2010.

„L-am întâlnit pe soțul meu, așa că eu cred că eram în țara viselor”, a spus Portman despre film, în timpul unui interviu cu Primăria SiriusXM în 2018.
„M-a învățat să dansez. Știi, una dintre acele povești romantice... A fost cu siguranță captivantă și distractivă. A fost frumos. Nu știu dacă a fost dragoste fulgerătoare. Era ca și cum am ajuns să-l cunosc cu adevărat și atunci mi s-a părut: „Oh, aceasta este persoana.”, a mărturisit Portman despre dansatorul francez care a făcut coregrafia pentru Black Swan și care avea să-i devină soț.
Ulterior, duo-ul a colaborat la Vox Lux din 2018, în care Portman a interpretat rolul unei vedete pop pe nume Celeste, iar Millepied pe cel al unui balerin profesionist.
„Ei bine, Natalie și cu mine împărtășim la ce lucrăm, dar suntem ca doi artiști cu ambiții și interese diferite”, a spus Millepied în exclusivitate pentru Us Weekly, în aprilie, când a fost întrebat despre relația de lucru dintre el și Portman. „Dar, desigur, împărtășim ce se întâmplă și îi trimit un nou scenariu pe care l-am terminat.”, a mai declarat el.


Când a primit Oscarul, Natalie era logodită și gravidă

 
 
În februarie 2011, Portman a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță, pentru munca sa din filmul Darren Aronofsky.
Până atunci, ea și Millepied erau logodiți și așteptau primul lor copil împreună. Actrița V for Vendetta i-a mulțumit logodnicului ei de atunci în timpul discursului de acceptare a premiului.
„Frumoasei mele iubiri, Benjamin Millepied, care a realizat coregrafia filmului și mi-a oferit acum cel mai important rol din viața mea”, a spus ea, făcând un semn discret spre burtica ei de gravidă.

Cuplul și-a întâmpinat fiul, Aleph, în iunie 2011. În iulie 2011, Portman a declarant pentru Madame Figaro, din Franța, că familia este prioritatea ei. „Nimic nu este mai important decât viața mea personală. Este ceva care vine pe primul loc, are întotdeauna sens și, în comparație cu fericirea unei vieți de familie de succes, totul este practic superficial.” , a spus ea atunci.
 

Nuntă intimă, în 2012, în California
 
 
În august 2012, Portman și Millepied au avut o nuntă intima, lângă Big Sur, din California, după ce și-au anunțat logodna la sfârșitul anului 2010.
Fiica lor, Amalia, s-a născut în 2017. Însă, acum, relația extraconjugală a lui Millepied le-a pus căsnicia pe butuci.
 
Sursa foto: Hepta 
10 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod