Mihail Bălăşescu, fost secretar general adjunct al PNL, găsit mort. Principala ipoteză, crima

Bărbatul a fost găsit mort, vineri seară, într-un apartament din Bragadiru, chiar de fosta lui soţie. Din spusele vecinilor, autorul crimei ar fi chiar fostul socru, nemulţumit de relaţia dintre fiica să şi Bălăşescu. Omul este căutat acum de poliţişti.
Alarma a fost dată vineri după-amiază, când, spun vecinii, după o ceartă mai aprinsă, fosta soţie a lui Mihail Bălăşescu a plecat de acasă. În apartament a rămas fostul secretar general adjunct al PNL, care venise în vizită. În scurt timp şi-a făcut aparatia şi tatăl femeii, povestesc oamenii.

"Socrul şi-a omorât fostul ginere, îl dăduse afară pe fostul soţ. Socră-su a venit şi a zis că făcea scandal, o bătea, i-a dat cu ceva în cap. Nouă ne-a spus chiar poliţistul care era, pe urmă a fugit că căutau pe aici prin gunoaie pe aici prin gunoaie, peste tot obiectul crimei.
Nu găsiseră nimic"
, a spus un martor pentru Pro TV.

Cei care locuiesc în blocul respectiv spun că, la 112, ar fi sunat chiar fosta soţie a lui Bălăşescu. Femeia s-a întors acasă şi a descoperit cu groază trupul bărbatului. O echipa de poliţişti din cadrul serviciului Omoruri, din Ilfov, a ajuns repede la faţă locului.

"Am văzut o doamna pe scări, trântită, leşinată aproape şi cu ochii înlăcrimaţi, au zis că au chemat poliţia deja, sunt şase maşini de poliţie, că e criminalistică"
, a spus o vecină.

Din spusele vecinilor, certurile erau frecvente între cei doi.
Chiar dacă erau divorţaţi, Mihail Bălăşescu obişnuia să vină des la cea care până nu demult i-a fost nevasta. Ba mai mult, femeia a făcut şi o plângere la Parchet pe numele fostului secretar general adjunct al partidului naţional liberal, în speranţa că va reuşi să scape de el, relatează postul citat.

În urmă cu 5 ani, Mihail Bălăşescu a făcut celebra canapeaua din biroul lui Crin Antonescu. "A devenit un obiect de mobilier aporoape că să spun aşa, legendar. Orice-aş face voi fi legat de această canapea.
Mi-e teamă că va pot spune doar atât: că s-a întâmplat. S-a întâmplat cu cineva. Era o femeie frumoasă"
, spunea Mihail Bălăşescu.

Pe fosta soţie, Mihail Bălăşescu a cunoscut-o în 2012, când ea avea 25 de ani. S-au căsătorit, acesta fiind al patrulea mariaj al lui. După numai 3 luni însă, cei doi au ales să divorţeze, relatează Pro TV. "După nuntă au început certurile din ce în ce mai aprinse. Se purta cu mine că şi cum eram un obiect, eram proprietatea lui. Asta mi-a şi spus după ce ne-am căsătorit.
A început să mă jignească, să se poarte violent cu mine"
, spunea Ana Maria, fosta soţie.

Mihail Bălăşescu a fost secretar general adjunct al PNL, în perioada în care Crin Antonescu era preşedintele partidului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod