Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a devenit tată pentru a doua oară

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 August 2017
Fondatorul reţelei de socializare Facebook a prezentat-o lumii pe cea de-a doua fiică a sa.
Cei doi au publicat, luni, o fotografie de familie, alături de scrisoarea pe care i-au adresat-o lui August, cu speranţa că ea se va bucura de copilărie, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Generaţia ta ar trebui să aibă o viaţă cosiderabil mai bună decât a noastră şi avem responsabilitatea de a contribui la acest lucru", au scris cei doi soţi.
"Suntem optimişti în privinţa generaţiei tale şi a viitorului".

"Lumea poate fi un loc dificil. De aceea este important să-ţi faci timp să ieşi afară la joacă", este mesajul lui Mark Zuckerberg şi al Priscillei Chan pentru fiica lor.
"Copilăria e magică. Nu îţi irosi timpul gândindu-te prea mult la viitor. Vei fi ocupată când vei creşte, aşa că sper să-ţi faci timp să miroşi toate florile şi să aşezi acum toate frunzele pe care le vrei în buchetul tău", i-au transmis părinţii lui August.


Chan şi Zuckerberg au scris o scrisoare şi când s-a născut prima lor fiică, Max, declarând lumii că speră să o vadă evoluând în ştiinţă, medicină şi cu acces la educaţie.

Fondatorul Facebook a anunţat pe 18 august căşi va lua două luni de concediu paternal.
Zuckerberg și-a luat două luni de concediu paternal și după nașterea primei fiice.

Miliardarul american a anunțat în martie că va avea un al doilea copil.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod