Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a devenit tată pentru a doua oară

de Daniel Dumitrescu, 29 August 2017
Mark Zuckerberg

Fondatorul reţelei de socializare Facebook a prezentat-o lumii pe cea de-a doua fiică a sa.
Cei doi au publicat, luni, o fotografie de familie, alături de scrisoarea pe care i-au adresat-o lui August, cu speranţa că ea se va bucura de copilărie, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Generaţia ta ar trebui să aibă o viaţă cosiderabil mai bună decât a noastră şi avem responsabilitatea de a contribui la acest lucru", au scris cei doi soţi. "Suntem optimişti în privinţa generaţiei tale şi a viitorului".

"Lumea poate fi un loc dificil. De aceea este important să-ţi faci timp să ieşi afară la joacă", este mesajul lui Mark Zuckerberg şi al Priscillei Chan pentru fiica lor. "Copilăria e magică. Nu îţi irosi timpul gândindu-te prea mult la viitor.
Vei fi ocupată când vei creşte, aşa că sper să-ţi faci timp să miroşi toate florile şi să aşezi acum toate frunzele pe care le vrei în buchetul tău"
, i-au transmis părinţii lui August.

Chan şi Zuckerberg au scris o scrisoare şi când s-a născut prima lor fiică, Max, declarând lumii că speră să o vadă evoluând în ştiinţă, medicină şi cu acces la educaţie.

Fondatorul Facebook a anunţat pe 18 august căşi va lua două luni de concediu paternal. Zuckerberg și-a luat două luni de concediu paternal și după nașterea primei fiice.

Miliardarul american a anunțat în martie că va avea un al doilea copil.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod