Logodnica celui mai bogat om din lume se laudă că face voluntariat în Mexic

Lauren Sánchez împărtășește fotografii cu munca sa de voluntariat în Mexic: „O experiență incredibil de emoționantă”.
„Reziliența și spiritul lor mi-au atins profund inima”, a spus Sánchez despre copiii pe care i-a întâlnit în călătoria în care a făcut voluntariat în Mexic. 

Logodnica lui Jeff Bezos, recunoscătoare pentru oportunitatea de a da înapoi altora



Lauren Sánchez, logodnica lui Jeff Bezos
, cel mai bogat om din lume, spune că este recunoscătoare pentru oportunitatea de a oferi ajutor.

Miercuri, jurnalista Lauren Sanchez, câștigătoare a premiului Emmy, a postat, pe Instagram, fotografii cu momente speciale din timpul unei călătorii recente în Mexic. Sánchez a colaborat cu This Is About Humanity, o companie care sensibilizează familiile separate și reunificate din comunitățile vulnerabile de pe ambele părți ale graniței.


Lauren, mândră de fiul ei
 

 
“Trecând granițele pentru a da o mână de ajutor și a răspândi puțină dragoste, cu @thisisabouthumanity”, a scris Sánchez lângă pozele postate pe Instagram. Prima fotografie îl înfățișează pe fiul ei, Nikko Gonzalez, pregătind un castron mare de legume, împreună cu un bucătar. 

 

 
„A fost o experiență incredibil de emoționantă să petreci timp cu acești copii minunați care trăiesc în adăposturi.
Reziliența și spiritul lor mi-au atins profund inima”, a continuat Lauren, originară din New Mexico. 
 
O altă imagine îl înfățișa pe Gonzalez, în vârstă de 22 de ani, îngenunchind pentru a oferi un răsfăț dulce unei fetițe zâmbitoare.
 
 

„Cu propriii mei copii alături, ne-am adunat pentru a face mese delicioase, cupcakes și a oferi rucsacuri pline cu jocuri, animale împăiate și rechizite esențiale”, a scris Sánchez. 

Petrecerea timpului la adăpost a ajutat-o să pună lucrurile în perspectivă. „Văzând zâmbetele de pe fețele lor și simțind recunoștința lor mi-au încălzit sufletul”, a adăugat ea.


Logodnicul ei are o avere estimată la circa 202 miliarde de dolari

 

Sánchez este, în prezent, logodită cu președintele executiv al Amazon, Jeff Bezos. În 2021, Forbes a anunțat că este cel mai bogat om de pe pământ, cu o avere netă de aproape 202 miliarde de dolari. În anul următor, atât Bezos, cât și Sanchez au făcut o excursie în Parcul Național Chiribiquete din Columbia și au donat 10 miliarde de dolari pentru a ajuta la combaterea defrișărilor.

După ce o suprafață de aproximativ 4.942 de acri din parcul național columbian a fost distrusă, între septembrie 2021 și februarie 2022, omul de afaceri, în vârstă de 59 de ani, a intervenit cu Bezos Earth Fund pentru a încerca să găsească o soluție. 
 


Bezos a lansat un fond pentru combaterea defrișărilor

 

„Schimbarea climatică este cea mai mare amenințare pentru planeta noastră”, a explicat Bezos când a lansat fondul, în februarie 2020.
„Vreau să lucrez alături de alții, atât pentru a amplifica căile cunoscute, cât și pentru a explora noi modalități de combatere a impactului devastator al schimbărilor climatice asupra acestui fenomen, planetă pe care o împărțim cu toții.”, a mai spus el.

„Această inițiativă globală va finanța oameni de știință, activiști, ONG-uri – orice efort care oferă o posibilitate reală de a ajuta la conservarea și protejarea lumii naturale”, a continuat el. „Putem salva Pământul. Vom lua măsuri colective din partea marilor companii, companiilor mici, statelor-națiuni, organizațiilor globale și indivizilor.”, a mai spus Bezos.
 


Jeff și Lauren, concentrați pe acțiuni filantropice

 

În februarie 2021, Bezos a demisionat din funcția de CEO la Amazon și a anunțat câteva noi eforturi: conservarea și compania sa de explorare spațială, Blue Origin. „Atât Jeff, cât și Lauren sunt cu adevărat energizați de munca pe care o desfășoară în filantropie.
A fost un punct focal și luminos pentru ei, în special în ultimul an”, a declarat o sursă, pentru People, în iunie 2021. 
 

 
Idila lor ar fi început din 2018

 

Bezos și Sánchez au fost legați din punct de vedere romantic cel puțin din 2018, când cei doi au fost fotografiați într-o plimbare cu elicopterul în Santa Monica, California, în octombrie. În ianuarie 2019, People a confirmat că cei doi au o relație de lucru în timp ce colaborează la mai multe proiecte împreună și „treptat” s-au îndrăgostit unul de celălalt.

„Ne place să fim împreună și ne place să lucrăm împreună”, a spus fosta jurnalistă despre partenerul ei, într-un interviu din ianuarie pentru Wall Street Journal. "Zburăm împreună. Ne antrenăm împreună. Suntem împreună tot timpul.", a mărturisit ea.
 


Logodiți în mai, în sudul Franței

 

La sfârșitul lunii mai 2023, în sudul Franței, Bezos i-a cerut mâna lui Sánchez și s-au logodit.
Au fost împreună în vacanță și au participat la Festivalul de Film de la Cannes pentru a vedea premiera filmului Killers of the Flower Moon.
 
Surse foto: Hepta și Instagram 
24 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod