Laura Bretan video

Laura Bretan a impresionat din nou juraţii la America's Got Talent şi merge mai departe - VIDEO

După ce a câştigat marele premiu la "Românii au talent" şi a ridicat juriul în picioare la "America's Got Talent", Laura Bretan a uimit din nou cu vocea sa unică.

Ea a interpretat un cover original după piesa "The Prayer", cântată de Celine Dion şi Andrea Bocelli, marţi seară, în cadrul emisiunii transmisă live, relatează chicagotribune.com.

"Laura, tu eşti unul dintre motivele pentru care show-ul acesta există. Am conceput America's Got Talent tocmai ca să găsim oameni speciali, talentaţi, ca tine", a spus producătorul de televiziune Simon Cowell, membru al juriului, după ce Laura Bretan a urcat pe scena show-ului şi a interpretat faimoasa piesă "The Prayer".

"Doamne, la jumătatea piesei, te-ai transformat.

De unde vine vocea asta, Laura? Este incredibil de puternică", a spus Melanie Brown, membră a juriului.

În următoarele ediţii ale emisiuni, telespectatorii vor decide care sunt semifinaliştii ce vor concura pentru marele premiu în valoare de 1 milion de dolari.

La doar 13 ani, Laura Bretan se dovedeşte un copil uimitor, cu un talent care subjugă instantaneu milioane de oameni. Vocea ei şi modul în care o foloseşte pentru a cânta arii dificile, în care excelează doar artişti renumiţi, cu ani de carieră, au impus-o la nivel mondial, iar micuţa româncă a devenit rapid un fenomen.
Laura a avut o evoluție fantastică în finala emisiunii "Românii au talent", câștigând triumfal premiul de 120.000 de euro, după ce pe 31 mai a uimit juriul şi publicul show-ului "America's Got Talent". Acum a uluit din nou America cu vocea ei unică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod