Kerry Katona ne dezvăluie lupta ei cu kilogramele și ce înseamnă dieta Francis, cu ajutorul căreia a slăbit

Kerry Katona a decis să își dezvăluie, pe Instagram, greutatea exactă, în timp ce sărbătorește noul punct de referință al dietei pe care o urmează și spune că „nu este departe” de obiectivul ei final.
Kerry Katona muncește din greu pentru a scăpa de kilogramele în plus, face fitness și le-a dezvăluit fanilor că este foarte aproape de obiectivul ei.

Kerry Jayne Elizabeth Katona este o vedetă de televiziune engleză și fostă cântăreață. Ea a fost membră a Atomic Kitten, înainte de succesul grupului pop. Katona a apărut în diferite emisiuni de televiziune – reality show-uri, inclusiv I'm a Celebrity... Get Me Out Of Here!
 


Kerry Katona dezvăluie că a urmat dieta Francis

 
 
Fosta vedetă Atomic Kitten a postat, recent, o fotografie, pe Instagram, când se cântărește, și  dezvăluie o pierdere în greutate de aproape 19 kg. Ea mărturisește că, în afară de fitness, a urmat dieta Francis. 
 


A postat poză cu…cântarul

 
Kerry, în vârstă de 42 de ani, are acum 68.94 kg și când a început procesul de slăbit cântărea 87 kg.
Lângă poza cu cântarul, Kerry a scris pe : „Luni dimineața, m-am cântărit! @francisdiet, omg, mulțumesc mult pentru tot ajutorul, îndrumarea și determinarea!! Nu e departe linia de sosire! Aveam 87 kg și am ajuns aici (68,94 kg – n.r.)! Și, Doamne, mă simt atât de fericită! Îmi este bine psihic și mai ales fizic!! SĂ ÎNCEAPĂ TROLII!!!” a glumit ea.


Kerry Katona a ajuns înapoi la măsura 12 la blugi

 

Kerry Katona a declarat, în rubrica ei din revista OK!, luna trecută, că a reușit să intre, din nou, în blugii ei măsura 12.
De asemenea, antrenorul ei personal nu a contenit să o laude: „Lasă-mă să-ți spun că @kerrykatona7 are o mentalitate de semi-zeu”.
 
De asemenea, fanii i-au cerut sfaturi pentru a-i ajuta să slăbească.
 
Ea a adăugat că a simțit că este important să împărtășească fanilor săi lupta ei cu kilogramele în plus și, nu în ultimul rând să vorbească despre fitness, subliniind că, fiind sinceră și deschisă cu privire la corpurile normale, ea ar putea ajuta și s-ar putea să-i inspire și pe alții să-și revizuiască stilul de viață.



A mâncat sub 1000 de calorii pe zi



Vedeta a urmat, în ultimele luni, dieta Francis, care implică reducerea caloriilor la sub 1.000 pe zi.
În același timp, Kerry Katona face și antrenamente zilnice de fitness. Cam așa arată efortul ei de a scăpa de kilogramele acumulate în plus și spune că este „atât de fericită”, acum că aproape și-a atins greutatea țintă.

„Francisdiet”, creată de Scott Francis, implică responsabilitatea personală și pregătirea meticuloasă a alimentelor. Doritorii primesc un plan de alimentație personalizat și un regim de exerciții personalizat, care necesită adesea trei antrenamente zilnice, potrivit Daily Star. Kerry l-a lăudat pe Scott Francis, numindu-l „un geniu absolut”.

Ce este dieta Francis


Dieta Francis este un program popular de slăbit, creat de dr. David Francis, un nutriționist și expert în pierderea în greutate, care a câștigat multă atenție în ultimii ani. Este o dietă săracă în carbohidrați și bogată în grăsimi, concepută pentru a ajuta oamenii să piardă în greutate rapid și eficient. 
 
Programul se bazează pe ideea că prin reducerea aportului de carbohidrați și creșterea consumului de grăsimi, organismul va intra într-o stare de cetoză, în care începe să ardă grăsimile, pentru a obține energie, în loc de glucoză. Se spune că acest proces ajută oamenii să piardă în greutate rapid și eficient, reducând în același timp foamea și îmbunătățind sănătatea generală.
 
Programul este împărțit în patru faze, fiecare dintre acestea fiind concepută pentru a ajuta oamenii să treacă, treptat, la un stil de viață bazat pe un conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi.
Prima fază este cea mai restrictivă și implică limitarea aportului de carbohidrați la doar 20 de grame pe zi. Acest lucru este menit să pornească tranziția corpului în cetoză și poate fi dificil pentru unii oameni să o urmeze.
 
Pe măsură ce programul progresează, aportul de carbohidrați crește, treptat, în timp ce consumul de grăsimi crește și el. Acest lucru are rolul de ajuta oamenii să mențină o stare de cetoză, oferindu-le, în același timp, suficientă energie pentru a putea susține un stil de viață activ.
 


Beneficiile dietei Francis

 
 
Dieta Francis a câștigat popularitate în ultimii ani datorită numeroaselor sale beneficii pentru sănătate. Iată câteva dintre beneficiile importante ale acestei diete:

1. Pierderea în greutate: Dieta Francis este o modalitate eficientă de a pierde în greutate, deoarece se concentrează pe reducerea aportului de carbohidrați și creșterea consumului de grăsimi și proteine sănătoase. Procedând astfel, corpul tău intră într-o stare de cetoză, în care arde grăsimile stocate pentru energie, ceea ce duce la pierderea în greutate.

2. Îmbunătățirea sănătății inimii: Prin reducerea aportului de carbohidrați și creșterea consumului de grăsimi sănătoase, dieta Francis poate reduce riscul bolilor de inimă.
Studiile au arătat că o dietă săracă în carbohidrați și bogată în grăsimi poate îmbunătăți nivelul de colesterol și reduce inflamația, care sunt factori de risc pentru bolile de inimă.

3. Control mai bun al zahărului din sânge: Dieta Francis poate fi benefică pentru persoanele cu diabet, deoarece ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge. Prin reducerea aportului de carbohidrați, corpul produce mai puțină insulină, ceea ce poate ajuta la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge.

4. Niveluri de energie crescute: Mulți oameni spun că se simt mai energici și mai alerti atunci când urmează dieta Francis. Acest lucru se datorează faptului că dieta încurajează consumul de grăsimi sănătoase, care sunt o mare sursă de energie.

5. Reducerea inflamației: Prin reducerea aportului de carbohidrați, dieta Francis poate ajuta la reducerea inflamației din organism. Acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra unei serii de boli, inclusiv artrită, astm și afecțiuni autoimune.
 
Surse foto: Instagram și Hepta 
18 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod