Katie Price dezvăluie ce diagnostic surprinzător i-a pus medicul

După o recentă vizită la medic, Katie Price a dezvăluit că este supusă unor teste pentru a se determina dacă a trăit cu ADHD nediagnosticat.
Model, femeie de afaceri și personalitate media, în vârstă de 44 de ani, Katie este renumită pentru viața sa socială și profesională permanent agitată și plină de dramatism. 
Acum, Katie face  terapie, dar a  cerut să îi fie făcute și investigații suplimentare, pentru a se stabili dacă are, sau nu, o tulburare de comportament.
 

 
Katie s-a lamentat pe OnlyFans că ar avea ADHD

 
 
Adresându-se abonaților de pe pagina ei de pe platforma OnlyFans, Katie a explicat: „Am fost la medic să văd dacă am ADHD și se pare că, probabil, am! Am niște formulare de completat, să spun cum eram când eram copil, mama mea trebuie să completeze formulare și tatăl meu, iar apoi următoarea mea întâlnire este când mă întorc din Thailanda.”
 

 
Ce este ADHD

 
 
Tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD) este caracterizată, pe site-ul web al NHS, ca o afecțiune ce afectează comportamentul oamenilor, făcându-i adesea să acționeze impulsiv și determinându-i să fie neliniștiți.
 
În cele mai multe cazuri, diagnosticul apare la o vârstă fragedă, înainte de a deveni adolescent.
 
Potrivit psihologului dr.
Alison McClymont, ADHD a fost, de asemenea, recunoscut oficial în Regatul Unit abia în 2000, așa că mulți adulți au ratat șansa de a fi diagnosticați în copilărie.
Acest număr este mai mare la femei, deoarece în cazul lor, afecțiunea se manifestă într-un mod mai puțin evident decât la bărbați.
 
Adulții cu ADHD au adesea probleme în a urma instrucțiunile, a face față stresului, a gestiona timpul și pot fi impulsivi să-și asume riscuri.
Acest lucru ar putea cauza, de asemenea, probleme cu situațiile sociale și formarea de relații.
 


Pe vremuri, Katie avea o avere de 45 de milioane de lire sterline

 
 
Katie este cunoscută pentru viața ei privată agitată, care a fost adesea subiect de reality-show-uri sau filme documentare.
Un reality show, intitulat „My Crazy Life” a avut loc între 2017 și 2020.
 
Katie a făcut dezvăluirea cu puțin timp înainte de a pleca în Thailanda, în ciuda faptului că a primit o somație pentru audiere de faliment, ce va avea loc în februarie 2023.
 
La sfârșitul lunii octombrie, a împărtășit fotografii din călătoria ei în „Paradisul miliardariilor” Sandbanks, casa lui Harry Redknapp, cu logodnica Carl Woods și cei doi copii ai săi mai mici, Bunny și Jett.
 
Cu toate acestea, nici măcar acea călătorie nu a avut loc fără probleme, deoarece a sfârșit prin a petrece opt ore încercând să dea de urma iubitului ei cățel chihuahua, după ce acesta a fugit și îl pierduse în acea călătorie.
 
Katie, care avea, odată, o avere de 45 de milioane de lire sterline, a fost declarată falimentară în 2019.
Ea plănuia să plătească 12.000 de lire sterline pe lună creditorilor săi, printr-un aranjament individual voluntar.
Cu toate acestea, se presupune că ea nu a reușit să respecte acordul.
3 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod