John Legend, un tătic fericit: primele imagini cu cel de-al treilea copil. Minunea a sosit după lupta cu infertilitatea și un avort spontan

John Legend și soția sa, Chrissy Teigen, au devenit din nou părinți. Chrissy a născut vineri, 13 ianuarie 2023, o fetiță.
Legend a confirmat sosirea bebelușului cu numărul trei în timpul unui concert privat, în seara zilei de 13 ianuarie, menționând, potrivit People, că au primit-o „pe micuță în această dimineață”.
„Ce zi binecuvântată”, a spus el mulțimii.
 

Înainte de sosirea bebelușului lor cu numărul trei, Legend și Teigen se luptaseră cu probleme de infertilitate, iar în ianuarie 2020, soția starului a suferit și un avort spontan cu fiul lor, Jack.

Cuplul a dezvăluit pe 19 ianuarie că fetița lor se numește Esti Maxine.

 
Legend și soția sa se vor mândri cu Esti Maxine la fel cum fac cu Luna și Miles

 

Părinți mândri, Legend și soția, își arată adesea fiica, Luna, și fiul lor, Miles, pe rețelele de socializare, făcându-i pe cei mici celebrități în sine, în timp ce îi lasă în mod decisiv să fie și copii. Suntem siguri că vor face același lucru pentru și noua lor fetiță, Esti Maxine.
 
 
La fel ca toți copiii, Luna și Miles cresc atât de repede! În septembrie 2021, Teigen a dezvăluit pe Instagram că a vărsat „lacrimi” în timp ce a lăsat-o pe Luna în prima zi de grădiniță și pe Miles la preșcolari.
 
În acea lună, Teigen a dezvăluit, de asemenea, că cei mici „sunt obsedați să-i răsfețe pe ceilalți” – în special mama lor, norocoasa beneficiară a unui masaj pentru picioare de la Luna! 

Legend și Teigen sunt extrem de îngrijorați de lumea în care îi cresc pe Miles și Luna, în special în ceea ce privește tulburările civile și rasismul din Statele Unite. Legend a fost supus unor experiențe neplăcute în ceea ce privește prejudecățile, pe care Teigen este obligată să le explice copiilor lor.

„Sunt cărți pe care le-am citit când am devenit mamă, care le-ar explica situații grele și traumatizante. Dar este foarte greu să-i înveți despre privilegiul lor; nu există cărți pentru asta. Dar indiferent de bani sau statut, vor avea întotdeauna culoarea pielii lor. Când vine vorba despre a fi tratați diferit din cauza culorii pielii lor, o să mă uit la John pentru mult ajutor, pentru că în timp ce pe lume există asiatici și albi, culoarea pielii lor este neagră. Încercăm doar să vorbim cu ei ca niște adulți mici, spunându-le în cuvinte pe care le vor înțelege, arătându-le că este foarte grav și lăsându-i să pună cât mai multe întrebări au nevoie pentru a înțelege", a spus Teigen în septembrie 2020.
 


Totul despre copiii lui John Legend

 

John Legend și soția sa Chrissy Teigen au trei copii: fiul Miles, fiica Luna și cea mai nouă realizare a lor, fiica Esti Maxine, născută vineri, 13 ianuarie 2023.
 
Numele complet al fiicei lui Teigen și Legend este Luna Simone Stephens.
Luna s-a născut pe 14 aprilie 2016 — o piatră de hotar pe care Teigen a sărbătorit-o scriind pe Instagram: „Ea este aici! Luna Simone Stephens, suntem atât de îndrăgostiți de tine! Și adormiți. Foarte somnoroși.”

Teigen a dezvăluit la The Ellen DeGeneres Show din 2018 că numele lui Luna a fost inspirat de dragostea lui Teigen pentru spațiu, precum și de un fenomen astronomic care s-a întâmplat aproape de momentul nașterii ei.
„S-a întâmplat să fie pe cer o Lună de sânge și a fost o noapte cu adevărat frumoasă, exact atunci când ea a venit pe lume. A fost o lună foarte mare, vie, roșie. A fost pur și simplu superbă. Și am această dragoste pentru spațiu”, a spus Teigen. 
 
Cât despre al doilea nume al Lunei, acesta este un omagiu adus legendarei cântărețe Nina Simone.
Legend spune că numele complet al fiului său și al lui Teigen este Miles Theodore Stephens. Fratele mai mic al Lunei, Miles, s-a născut pe 16 mai 2018.
 
La fel ca și prenumele lui Luna, Simone, și prenumele lui Miles este, de asemenea, un tribut muzical. Legend a explicat: „Am numit-o pe prima noastră fiică Luna Simone Stephens și fiecare nume pe care îl dăm copiilor noștri va avea un pic de istorie muzicală. Miles este, desigur, același nume cu marele Miles Davis. Lui Chrissy i-a plăcut foarte mult numele Theodore, așa că am pus totul împreună și l-am avut pe Miles Theodore Stephens. Când a ieșit și am stat puțin cu el, ne-am spus: „Arăta ca un Miles.”

John Legend a confirmat vineri, 13 ianuarie, venirea pe lume a bebelușului nr. 3. Cuplul a dezvăluit pe 19 ianuarie că fiica lor se numește Esti Maxine Stephens.
 
Legend a scris pe Instagram: „Vineri, i-am urat bun venit lui Esti Maxine Stephens în familia noastră, iar casa noastră este plină de dragoste și bucurie. Sunt uluit de puterea și rezistența lui Chrissy și sunt atât de încântată să văd cum Luna și Miles îmbrățișează pe sora lor mică. Sunt atât de, atât de recunoscător, dar nu pare un cuvânt suficient de mare.”

 
Ce s-a întâmplat cu Jack, fiul lui John Legend și Chrissy Teigen?

 

Teigen și Legend au anunțat în august 2020 că așteaptă al treilea copil. Cuplul era fericit de extinderea familiei, dar sarcina s-a încheiat cu un avort spontan.
 
„Nu decidem niciodată cu privire la numele bebelușilor noștri până în ultimul moment, posibil chiar după naștere sau chiar înainte de a părăsi spitalul.
Dar noi, dintr-un motiv oarecare, am început să-l numim pe acest tip mic din burta mea Jack”, a scris, atunci, Teigen pe Instagram. 
 
„Deci el va fi întotdeauna Jack pentru noi. Jack a muncit atât de mult ca să facă parte din mica noastră familie și va fi, pentru totdeauna. Jack al nostru – Îmi pare atât de rău că primele momente din viața ta au avut atât de multe complicații, încât nu am putut să-ți oferim casa de care ai avut nevoie pentru a supraviețui. Noi te vom iubi mereu.", mărturisea soția lui Legend după avortul spontan.


Jack, bebelușul care nu a supraviețui în 2020, ceremonie cu călugări budiști

 
 
În septembrie 2021, la un an după pierderea suferită, Teigen, Legend și familia lor au organizat o ceremonie pentru Jack, cu călugări budiști.
 
 

„Mi-a luat un an, dar în cele din urmă i-am onorat micul spirit cu câteva binecuvântări, astăzi. Sper că se va întâmpla o închidere în inima mea acum”, scria atunci Teigen pe rețelele de socializare.

Luna s-a adaptat relativ bine la a fi o soră mai mare, a spus Legend, deși s-a asigurat că încă mai primește o parte din admirația părinților ei, după ce Miles a intrat în scenă.

„Luna este obișnuită să ne aibă pentru ea însăși. Cred că abia începe să-și dea seama că el ar putea fi concurență. Deci, în anumite privințe, este bine pentru că își intensifică jocul, este mai iubitoare, cântă mai tare și dansează mai tare. Se asigură că nu încetăm să-i acordăm atenție.”, a spus Legend în mai 2018. 
 


Luna și Miles concepuți prin fertilizare în vitro

 
 
Teigen și Legend i-au conceput pe Luna și Miles prin fertilizare in vitro. Ea a vorbit pentru prima dată despre luptele ei cu infertilitate într-un episod din emisiunea de scurtă durată FABLife în 2015.

"John și cu mine aveam probleme. Am fi avut copii acum cinci, șase ani dacă s-ar fi întâmplat. Dar, Dumnezeule, a fost un proces... Odată ce deschizi despre aceste lucruri altor oameni, începi să înveți că mulți alți oameni din viața ta îi văd pe acești oameni și le este această rușine în privința asta”, a spus Teige, potrivit Entertainment Tonight. 
 
În august 2017, Legend a povestit despre luptele lui și ale lui Teigen de a concepe.

„A avea un copil este o mare provocare pentru un cuplu, iar trecerea prin asta împreună îți întărește legătura, pentru că dacă reușești, știi că poți trece prin orice.
Cred că este deosebit de dificil când nu poți concepe în mod natural. Vrei să simți că totul funcționează corect și vrei ca totul să fie perfect, dar uneori nu este. Nu aș spune că nu putem concepe în mod natural, dar aș spune că este destul de o provocare în care am simțit că avem nevoie de ajutor. Suntem norocoși că trăim într-o epocă în care putem concepe în alte moduri", a mai adăugat Legend.

 
Au ales Chrissy Teigen și John Legend sexul bebelușilor lor?

 
 
Legend și Teigen au ales să aibă mai întâi o fiică. Teigen a spus, în 2016: „Am luat această decizie. Nu numai că am o fată, dar am ales o anumită fată, un mic embrion. Am ales-o și am spus: Să punem fată. Cred că am fost cea mai emoționată și ademenită de faptul că John ar fi cel mai bun tată pentru o fetiță. Asta m-a entuziasmat. M-a entuziasmat să văd... doar gândul să-l văd cu o fetiță. Cred că merită o fetiță. Cred că merită acea legătură", a continuat ea. 

Ea a adăugat la acel moment: „Va veni și un băiat. Vom ajunge și noi acolo, așa că nu este ca și cum chiar trebuie să alegem. Dar cu siguranță este foarte norocos să aibă o fetiță. Și această fată va fi foarte norocoasă. Să-l ai pe John ca tată este o nebunie!”
 


Care este numele real al lui John Legend?

 

 
Numele real al lui John Legend este John Roger Stephens.
 
El a spus că numele său de scenă provine de la alți muzicieni cu care a lucrat în studio, inclusiv prietenul său apropiat Kanye West.
 
"Primul tip care mi-a spus așa a fost J. Ivy. Este un artist de cuvinte vorbite din Chicago”, a dezvăluit Legend la The Tonight Show cu Jimmy Fallon. „L-am cunoscut prin Kanye. Eram cu toții în studio împreună. Tocmai a început să-mi spună Legenda pentru că a crezut că sună ca una dintre legendele noastre de suflet de la vechea școală. Și a prins cu micul nostru grup de prieteni și apoi au spus: Ar trebui să-ți spunem John Legend. Și chiar așa a fost, în micul nostru cerc.”

Mai târziu, West a lansat un mixtape care îl numea „John Legend” și, ei bine, pur și simplu a început să rămână – chiar dacă, a recunoscut el, este, evident, un titlu grozav care trebuie respectat.



Cât valorează Chrissy Teigen în 2023?

 
 
În 2023, valoarea netă estimată a lui Teigen, model profesionist și vedetă de televiziune, era de peste 10 milioane de dolari pe cont propriu – dar  se ridică 75 de milioane de dolari atunci când este combinată cu veniturile soțului ei câștigător al Premiului Grammy (EGOT).


Când s-a născut Miles Theodore Stephens?
 

 
Miles s-a născut pe 16 mai 2018, cu câteva săptămâni înainte de termen.
"El este cu câteva săptămâni mai mic decât termenul, fiind prematur, așa că este puțin mai mic și face cele mai mici zgomote. Suntem îndrăgostiți", a scris Teigen pe Twitter unui fan care a întrebat despre nașterea lui.


Luna și Miles, pe urmele lui Teigen și Legend

 
 
Lunei îi plac foarte mult prințesele, cuplul arătând frecvent, pe rețelele de socializare, poze cu ținutele îmbrăcate de micuța domnișoară.

Miles iubește muzica, la fel ca John Legend. De asemenea, Teigen și Legend arată frecvent, fanilor care îi urmăresc pe rețelele de socializare, și dragostea lui Miles pentru muzică, în special pentru creația tatălui său, câștigător de Grammy.
 
De altfel, copiii lui John Legend cântă și la pian, iar tatăl lor se mândrește cu ei.

 
Unde își cresc copiii John Legend și Chrissy Teigen?

 
 
Cuplul își împarte timpul între mai multe proprietăți de pe ambele coaste ale Americii, dar în 2020, și-au modernizat principalele proprietăți din Los Angeles: după ce și-au listat conacul cu șapte dormitoare din Beverly Hills pentru 24 de milioane de dolari în august 2020, s-au mutat într-o proprietate nou-nouță, construită așa cum și-au dorit, de 10.700 de metri pătrați, în zona Benedict Canyon din L.A. (foarte aproape de vechea lor reședință) pentru care au cheltuit 17,5 milioane de dolari. 

26 Ianuarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod