JCI Bucureşti aşteaptă înscrieri în ediţia 2016 a Programului de training Tineri Antreprenori

Se deschid înscrierile pentru Tineri Antreprenori Ediţia 2016, un proiect cu tradiţie, organizat anual de Junior Chamber Internaţional Bucureşti. Programul este o şcoală de antreprenoriat pentru cei aflaţi la debut, precum şi un accelerator de afaceri pentru cei deja lansaţi în afaceri.

Astfel, antreprenorii care sunt interesaţi să îşi construiască şi să îşi dezvolte afacerea se pot înscrie în perioada 13 septembrie - 21 septembrie 2016, completând formularul de aici, urmând ca proiectele câştigătoare să fie selectate pe baza aplicaţiilor. Noutăţile proiectului se regăsesc şi la www.tineriantreprenori.ro.

Programul se adresează celor care au deja o afacere, un produs, un serviciu lansate de 1 sau 2 ani, sau au o idee clar definită de business, validată sau în curs de validare şi care poate fi pusă în practică în următoarele 6 luni.
Cele trei componente ale programului reunesc 8 sesiuni de training în perioada 23 septembrie – 17 octombrie, urmate de o perioada de mentorat în care fiecare participant este sprijinit de un antreprenor sau manager cu experienţă să progreseze în afacerea sa.

La finalul programului antreprenorii vor susţine un concurs de Business Planuri în faţa unui juriu format din oameni de afaceri.
JCI Tineri Antreprenori oferă un cadru de dezvoltare flexibil, cu posibilitatea alegerii temelor de discuţie în cadrul workshopurilor, acces la o comunitate de antreprenori cu experienţă, din diverse domenii, feedback de la mentori cu diverse expertize, toate acestea la un cost redus pentru participanţi.

Antreprenorii din program vor participa la training-uri despre motivaţie şi etică antreprenorială, strategie şi poziţionare a afacerii, business model, organizare din punct de vedere legal şi fiscal, marketing, leadership şi management al echipei, finanţe şi perspectiva finanţatorilor.

Între mentorii din program regăsim antreprenori care au fondat afaceri şi branduri deja cunoscute în mediul de afaceri: Dan Ştefan - Autonom Rent-a-Car, Marius Dan - Tudor.
Personal Tailor, fraţii Mihai şi Cristian Logofatu - Bittnet Systems, Alex Dona - Partner TimesNewRoman.ro, Matei Dumitrescu - Tech Angels şi alţii.



Ediţia 2015 a fost una de succes, descoperind afaceri interesante precum:

- TennisHero – start-up lansat recent de Dan Lazăr, fost jucător de tenis, prin care oferă lecţii de tenis premium pentru copii.
Patiseria Tineretului – lanţ de patiserii condus de Cristi Chiţu, având 4 locaţii în Bucureşti, business pentru care anul acesta sunt estimate venituri de 650.000 euro.
Nexus Gamers Pub – primul salon de Gaming din Bucureşti, situat pe Bulevardul Regina Elisabeta, business condus de Alexandru Ion
- Adrenallina, Sports PR & more – prima agenţie de PR sportiv din România, condusă de Roxana Lupu şi Raluca Mihăilă.

Programul JCI Tineri Antreprenori a primit premiul "Best Economic Development Program" în cadrul Galei JCI Awards de la Conferinţă Europeană - Tampere, Finlanda.
Parteneri ai Proiectului: Autonom Rent-a-Car, Evomag, Economic Zoom s.a
Partener locaţie: Camera de Comerţ şi Industrie a României http://ccir.ro/
Web: TineriAntreprenori.ro
Facebook: https://www.facebook.com/jcitineriantreprenori

Contact:
Cristian Tudorescu - Coordonator Proiect JCI Tineri Antreprenori
mobil: 0721.228.240;  email: cristian.tudorescu@exploreasset.ro
 
Cristian Chiţu - Parteneriate JCI Tineri Antreprenori
mobil: 0722.199.248;  email: chiţu.cristi@gmail.com   

Junior Chamber Internaţional (JCI) este o federaţie mondială a tinerilor lideri şi antreprenori, cu aproximativ 200.000 de membri activi, fiind prezenta în mai mult de 5000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări.

JCI România a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2002 la Bucureşti, iar în prezent sunt 265 de membri activi. Misiunea organizaţiei este aceea de a crea oportunităţi de dezvoltare pentru membrii comunităţii în care activează, iar acţiunile şi proiectele iniţiate reprezintă o soluţie pentru provocările cu care se confruntă societatea, în domeniul afacerilor, antreprenoriatului, dezvoltării personale, precum şi în educaţie sau sănătate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod