Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani. Mesajul emoționant transmis de fiica sa, Anamaria Prodan

de Georgiana Dorobanțu, 17 Aprilie 2018

Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan a încetat din viață, anunțul fiind făcut de fiica sa, Anamaria Prodan, pe Facebook.
Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, ştiind că a plecat, sau putem zâmbi, ştiind că a trăit cu adevărat!“, a scris fiica artistei pe Facebook.

"Om ireproşabil, om pur şi minunat, om bun şi simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate şi o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat şi i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche şi ai reuşit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească şi să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun naţional! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit şi bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim şi te vom iubi mereu!", spune Anamaria Prodan.


Foto: Facebook

Ionela Prodan avea 70 de ani şi în ultima vreme a  avut mari probleme de sănătate, fiind internată de mai multe ori în spital.
Cântăreaţa de muzică populară a fost internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias în urmă cu aproximativ o lună, dar şi la finalul lunii ianuarie, potrivit adevărul.ro. Artista s-a luptat pentru o perioadă lungă de timp cu cancerul pancreatic, o afecțiune gravă, care prezintă un risc ridicat de mortalitate.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod