Incidente la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor

Peste 4.000 de oameni l-au aplaudat joi pe „tribun” și l-au condus pe ultimul drum. Slujba a fost oficiată de un sobor format din 16 preoți.
Înmormântarea lui Vadim Tudor a început în jurul orei 11.30. În timpul slujbei s-au recitat poezii și s-au ținut discursuri. Fondatorul PRM a fost înmormântat cu onoruri militare. Din păcate, au existat și incidente care au marcat ceremonia, notează Click!.

Miile de oameni care au venit să îl conducă pe ultimul drum au aplaudat, i-au scandat numele și au plâns alături de familia lui. Din cauza emoțiilor și a oboselii, un bărbat a leșinat în mijlocul mulțimii, relatează ziarul citat.

Mai mulți oameni s-au urcat pe morminte pentru a putea poza sicriul în care se afla trupul neînsuflețit al politicianului.
Zeci de persoane s-au cățărat pe băncile din curtea cimitirului și chiar pe crucile de pe morminte.

Cei prezenți în cimitirul Ghencea au fost martorii unor scene șocante. Sicriul a fost mult prea mare pentru cavou, iar groparii s-au chinuit aproximativ o jumătate de oră pentru a reuși să-l coboare în mormânt. Aceștia au spart cavoul, în timp ce mulțumea privea înmărmurită, scrie Click!.

Familia a privit șocată aceste momente, dar într-un final groparii au reușit să coboare sicriul în cavou.
După înmormântare, familia a fost prima care a plecat de la cimitir.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod