Iată câte Premii Zmeura de Aur a câștigat Donald Trump. Știai că el a apărut în filmul Home Alone 2: Lost in New York?

Fostul președinte american Donald Trump a avut o carieră plină de suișuri și coborâșuri, lucru dovedit de faptul că a câștigat diferite premii și avut diferite nominalizări, unele nu tocmai onorante, precum Zmeura de Aur (Golden Raspberry).
Înainte (și chiar în timpul) aventurii sale politice ce l-a adus la Casa Albă, ca președinte al SUA, Trump a fost o vedetă a televiziunii și, ocazional, chiar și a filmului. 
 


Trump și Zmeura de Aur

 
 
De-a lungul deceniilor, Trump a fost nominalizat la Primetime Emmys, Teen Choice Awards, dar și la infamul și nerâvnitul Razzie Awards.
Premiile Golden Raspberry (sau Razzies) sunt un eveniment anual care recunoaște cele mai proaste filme și spectacole. În mod ironic, ceremonia principală are loc adesea în noaptea dinaintea Premiilor Academiei, care premiază cel mai bun film din ultimul an.
Unele vedete, cum ar fi Sylvester Stallone, Bruce Willis și Adam Sandler au câștigat în mod repetat Razzie.
În anii precedenți, unele vedete au dat dovadă de bună dispoziție, participând la ceremonie și acceptând cu umilință aceste premii ale… rușinii. De exemplu, Sandra Bullock a acceptat premiul Razzie înainte de a câștiga un premiu al Academiei în noaptea următoare.
 


Trump a avut patru nominalizări și a câștigat trei premii Zmeura de Aur

 
 
Totuși, cei de la Razzie recunosc mai mult decât doar actori și regizori, așa se face că omul de afaceri și fostul președinte Donald Trump a câștigat acest premiu în repetate rânduri.
 
În total, Trump a câștigat trei premii Golden Raspberry și a fost nominalizat la patru.

“Talentul” lui Trump a fost recunoscut, pentru prima dată, pentru performanța sa din comedia romantică din 1990, Ghosts Can't Do It.
Astfel, Trump a fost nominalizat pentru categoria cel mai prost actor în rol secundar, câștigându-l în cele din urmă.
 
De asemenea, Trump a trecut razant pe lângă nominalizări pentru apariția sa în filme precum Home Alone 2: Lost in New York.
 
Abia la cea de-a 39-a ediție anuală a premiilor Golden Raspberry, Trump a câștigat două noi premii, pentru cel mai prost actor și cel mai prost ecran combo. Filmele în cauză, pentru care Trump a primit aceste premii au fost documentarele politice Death of a Nation: Can We Save America a Second Time?, de Dinesh D'Souza și Fahrenheit 11/9 de Michael Moore.

 
 
Câștigătorii din acest an, anunțați pe 11 martie
 

 
Nominalizările pentru premiile din acest an, viitoarea a 43-a ediție a premiilor Golden Raspberry au fost anunțate pe 22 ianuarie.

Blonde este cel mai nominalizat film din acest an, urmat îndeaproape de Good Mourning al lui Machine Gun Kelly, remake-ul Disney+ al lui Pinocchio și flop-ul Marvel Morbius.
 
Câștigătorii Razzies din acest an vor fi anunțați sâmbătă, 11 martie 2023, cu o zi înainte de cea de-a 95-a ediție a Premiilor Academiei.
31 Ianuarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod