Holly Madison, fost model Playboy, suspicioasă față de imitatorii lui Hugh Hefner. Ce spune despre Andrew Tate

Fosta Playboy Girl Next Door, Holly Madison, se declară suspicioasă față de bărbații care, aparent, copiază configurația lui Hugh Hefner la Playboy Mansion. Ea face referire și la cazul recent al lui Andrew Tate, reținut de Poliția Română sub acuzația de trafic de persoane.
Madison, care s-a întâlnit cu Hefner timp de șapte ani, în anii 2000, a vorbit anterior despre experiența ei în Playboy Mansion (Conacul Playboy) în emisiuni precum Secrets of Playboy și în podcastul ei Girls Next Lives. Acum apare în serialul documentar The Playboy Murders, de pe Discovery+ și este producător executiv.
 


Madison, despre imitatorii lui Hefner

 
 
În timp ce viața lui Madison asociată cu brandul Playboy vizează o perioadă ce a rămas de mult în urmă, ea a fost întotdeauna conștientă de faptul că există oameni care încearcă să „reproducă” lucrurile petrecute la conac și să-l imite pe Hefner.

Madison s-a despărțit de Hefner în 2008 și s-a mutat imediat din Playboy Mansion, locul ce îi fusese casă în ultimii șapte ani. De atunci, Madison a vorbit sincer despre experiențele ei acolo.

De altfel, Madison și fosta iubită  a lui Hefner, Bridget Marquardt, vorbesc în mod regulat despre timpul petrecut în Playboy Mansion în popularul lor podcast Girls Next Lives, dar Madison recunoaște că nu a avut întotdeauna ocazia să-și spună propriile povești.

 
Fetele Playboy, jignite frecvent, mai ales de femei

  

„Obișnuiam să apărem în presă doar ca parte din The Girls Next Door, iar oamenii erau brutali.
Pur și simplu, puneau cele mai grosolane, cele mai sexuale întrebări. Încercați să faceți un turneu de presă pentru un reality-show vesel și ei să vă spună cele mai dezumanizante lucruri. Chiar și atunci când cartea mea a apărut în 2015, a fost înainte ca mișcarea MeToo să devină cu adevărat mainstream. Femeile îți scriau comentarii oribile și mă numeau heffer.  În prezent, cred că am făcut mulți pași înainte, iar oamenii sunt dispuși să asculte povestea tuturor. Îmi place foarte mult asta și sper că va continua", a declarat Holly.

Madison, Marquedt și alte femei afiliate Playboy au fost deschise cu privire la poveștile și experiențele lor din cercul lui Hugh Hefner.

 
Madison compară ceea ce a făcut Hugh Hefner cu un cult

 

Madison a numit configurația lui Hefner „un fel de culty” și, de asemenea, l-a acuzat, printre alte multe lucruri, că a făcut fotografii nud femeilor când acestea erau „încurcate” cu el.

Deși asta a fost acum 15 ani, Madison recunoaște că aceleași lucruri se pot întâmpla și astăzi: „Cred că se întâmplă mult mai multe dintre aceste situații ciudate în care femeile ajung într-o situație care ar putea părea plină de farmec, dar poate fi cu adevărat periculoasă.” 
Ea a adăugat că impresia ei despre Playboy Madison din exterior era diferită de ceea ce însemna, de fapt, viața acolo.


Andrew Tate, adus în discuție alături de îngerii lui Taz

 

„Nu eram pregătită pentru toată manipularea, minciunile și lucrurile de genul acesta, pe care le-am întâlnit acolo.
Credeam că nu se întâmplă în altă parte. Dar apoi auzi despre situații care ar putea fi asemănătoare. Auzi despre îngerii lui Taz sau ce este se întâmplă cu Andrew Tate... chestia asta încă se întâmplă.

„Chiar și în ultimii ani, când am fost la Madison, am auzit despre alți bărbați din Los Angeles care ar încerca să reproducă ceea ce se întâmpla în Mansion. Așadar, este ceva despre care trebuie să se vorbească, astfel încât femeile să poată măcar asculta aceste povești și fie mai informate dacă se găsesc într-o situație sau să poată recunoaște semnalele de alarmă  mai devreme. Pur și simplu, nu este nimic în neregulă în a difuza aceste povești”, declară HollyMadison.

Îngerii lui Taz erau un grup de modele foarte cunoscute pe rețelele de socializare, pe la mijlocul anilor 2010, care s-au denumit „SisterWives”. Titularul, Taz, un bărbat, a fost ulterior investigat de FBI.

Menționarea lui Andrew Tate poate fi mai familiară, deoarece acesta a postat adesea conținut pe rețelele sociale despre el însuși înconjurat de modele. Cu toate acestea, el și fratele său Tristan au fost arestați în România pe 29 decembrie anul trecut sub acuzația de trafic de persoane.
Ei se află și în prezent în arest.



Madison recunoaște: A confundat manipularea cu iubirea

 

În ceea ce privește observarea semnalelor de alarmă în propria ei situație cu Hefner, ea afirmă: „Întotdeauna am încercat să am o atitudine pozitivă. Întotdeauna am dat vina pe celelalte femei pentru problemele pe care le aveam și pentru că nu eram fericită acolo”.

Madison spune că atunci când alte femei au început să plece din Casa Playboy și ea a fost una dintre puținele rămase, a făcut-o să realizeze că nu celelalte femei erau problema.

„Am reușit să mă uit în urmă și să recunosc atât de multe și să văd ce se întâmplă, lucrurile pe care le acceptasem și le confundasem cu iubirea, la acea vreme, erau într-adevăr foarte manipulatoare, cum ar fi comportamentele de tip bombardament al dragostei. Când mă uit în urmă, am o viziune complet diferită de cea pe care o aveam în acel moment.”, mai explică Madison.

Noua emisiune a lui Madison analizează șase povești despre crime reale, în care victimele au fost femeile asociate cu brandul Playboy de-a lungul mai multor decenii și au ajuns să fie ucise. De asemenea, vor fi prezentate mărturii și contribuții din partea altor persoane asociate cu crimele și cu Playboy.

„Nu schimbă cu adevărat modul în care îmi privesc experiența personală dar, cu siguranță, îmi lărgește viziunea despre acea lume și despre ceea ce făceau alte femei și prin ce treceau și cum s-au descurcat cu lucrurile după ce au părăsit conacul.
Acolo te poți simți cu adevărat în siguranță, dar apoi te întorci la viața ta reală și cum te descurci cu urmăritorii obsedați sau cu bărbații care ar putea avea o idee greșită? Deci, cu siguranță, nu schimbă cu adevărat modul în care mă uit la povestea mea, dar cu siguranță îmi lărgește viziunea asupra altor oameni”, declară Madison.
 
7 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod