Gabriel Cotabiţă va fi supus unui RMN cerebral: Medicii sunt îngrijoraţi de leziunile cerebrale

Există suspiciuni că solistul ar fi suferit leziuni cerebrale, investigaţiile fiind continuate de o echipă medicală pluridisciplinară de la Spitalul Floreasca, unde el este internat la terapie intensivă.

Potrivit unor surse din anturajul lui Gabriel Cotabiţă, citate de agenţia Mediafax, starea de sănătate a cântăreţului a fost reevaluată luni, de o comisie medicală pluridisciplinară, care a propus să fie făcută o investigaţie RMN cerebrală, în condiţiile în care există suspiciuni că ar putea exista leziuni cerebrale.

Anterior, au fost făcute mai multe investigaţii, pentru evaluarea stării de sănătate a lui Cotabiţă, printre care şi o coronarografie, al cărei rezultat a fost bun, nefiind leziuni pe arterele coronare.

Coronarografia permite vizualizarea directă a arterelor coronare, responsabile de angină sau infarct.

Sursele citate au precizat că, la trei zile de la internarea în Spitalul de Urgenţă Floreasca, Gabriel Cotabiţă este asistat şi ventilat mecanic, fiind în comă indusă medicamentos.

La rândul său, muzicianul Mihai Pocorschi a declarat, pentru Mediafax, că medicii urmau să se întrunească luni pentru a evalua starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă. Trebuia să se întrunească la Spitalul de Urgenţă un consiliu medical, cu cei de la Cardiologie, cu cei de la Neurologie, nu ştiu dacă s-a întâmplat", a spus Pocorschi, adăugând că nu sunt noutăţi faţă de ziua de duminică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod