Gabriel Cotabiță continuă drumul lung spre vindecare: „Face progrese fabuloase”

Cântăreţul și-a revenit miraculos după accidentul cerebral pe care l-a suferit în luna mai. Potrivit apropiaților săi, progresele pe care le face în fiecare zi sunt uimitoare.
Starea lui Gabriel Cotabiță se îmbunătățește pe zi ce trece, însă medicii avertizează că acesta încă este fragil, iar oboseala fizică şi emoţiile puternice trebuie evitate în această etapă.

Apropiații artistului sunt încântaţi de evoluţia sănătăţii lui şi spun că progresele pe care le-a înregistrat sunt remarcabile.

"Totul este în continuare spre bine cu Gabriel Cotabiţă, fiecare zi care trece este un câştig uriaş pentru el. Vorbeşte din nou normal, e conştient de ceea ce i se întâmplă şi comunică, în sfârşit, cu fiicele lui.
De asemenea, se poate deplasa singur, fără sprijin"
, a dezvăluit o sursă pentru ziarulring.ro.

"Progresele sunt fabuloase! Pe lângă faptul că se poate hrăni fără ajutorul nimănui, a început să mănânce din ce în ce mai mult, ceea ce este din nou un semn pozitiv, pentru că trebuie să revină la o greutate normală. În cele aproximativ trei săptămâni de comă, în care a fost hrănit exclusiv intravenos, a pierdut mult în greutate, iar acum începe să-şi revină"
, a mai spus persoana citată.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod