Elena Udrea, către parlamentari: "Am fost dezbrăcată în arestul Poliţiei Capitalei, mi s-a luat sutienul"

Ea a vorbit, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, despre condiţiile din arestul Poliţiei Capitalei, spunând că a fost "verificată la sânge şi dezbrăcată", că i s-a luat sutienul și că a fost nevoită să pună o sticlă pe post de capac la toaletă pentru a opri şobolanii.
"Nu există nimeni în această ţară care să poată spune vreodată că eu, Elena Udrea, am cerut cuiva să procedeze altfel decât cere legea, decât permite legea. Dragi colegi, îmi pare rău că îi dezamăgesc pe unii dintre dumneavoastră, chiar dacă e o metodă care pare să funcţioneze. Nu mă voi da nici cu mir, nu voi citi nici acatiste, nu voi spune nici rugăciuni, n-ar fi corect nici faţă de mine, nici faţă de dumneavoastră, şi nici faţă de românii care ne privesc", a declarat Elena Udrea, luni, în plenul Camerei Deputaţilor.

Ea le-a vorbit colegilor săi şi despre condiţiile rele din arestul Poliţiei Capitalei - pereţi scorojiţi, geamuri care nu se închid sau şobolani, adăugând că a fost nevoită să pună o sticlă din plastic pe post de capac la toaletă ca să se păzească de şobolani, relatează Mediafax.

"Vreau să ştiţi ce aţi făcut cu votul din 9 februarie: aţi votat trei cereri de arestare preventivă şi o cerere de reţinere, pe 10 februarie am fost reţinută, iar pe 11 februarie am fost arestată pentru 30 de zile.
Am fost dusă în arestul Poliţiei Capitalei, verificată la sânge şi dezbrăcată. Dacă te spălai pe cap nu aveai acces la feon ca să te usuci şi îţi dădea şanse minim la o răceală, dacă nu cumva la pneumonie sau meningită"
, a mai spus Udrea în plenul Camerei Deputaţilor, care va vota o nouă cerere a DNA de arestare preventivă a deputatului pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute".


Foto: Mediafax
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lipoviceanu pe 24 Feb 2015, 20:23
    coment

    Ti-a luat sutienul sa nu te spanzuri cu el, dar putea-i folosi chilotii Oricum asta meritati cu totii, mafioti nenorociti ce sunteti . Asi vrea sa nu fiu prooroc mincinos, meriti cel putin 20 de ani . Nu va asteptati la mila din partea poporului . Nici voi nu ati avut mila de el si l-ati furat fara nesimtire .

    0
    0

  • cerber pe 24 Feb 2015, 14:22
    anunt ptr Elena

    la puscarie nu exista nici haine de firma, dar nici confort de 5 stele

    0
    0

  • adrian nicolae pe 24 Feb 2015, 13:50
    elena udrea

    Daca nu furati cu carul si v.ati fi platit taxele catre fisc si voi si cei pe care i.ati favorizat sa se sustraga de la plata lor, atunci sigur aceasta tara ar fi avut bani pentru celule mai moderne dna udrea elena .

    0
    0

  • rolly pe 24 Feb 2015, 11:02
    coment

    ...Nuti, dragalasa de tine, daca-ti vedeai de treaba ta, cat de bella est, o duceai f.bine si asta fara sa te inbasesti sau sa te cocosesti, sau ... ehei Doamne, mai cate...!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod