Elena Băsescu: "Sunt însărcinată în 7 săptămâni. Îmi doresc sarcină uşoară şi un bebeluş sănătos"


Fiica cea mică a şefului statului a declarat, sâmbătă, că este însărcinată în 7 săptămâni şi că îşi doreşte ca bebeluşul să fie foarte sănătos, precizând că este foarte precaută, pentru a diminua riscurile unei sarcini oprite în evoluţie.

Fiica cea mică a şefului statului a declarat, sâmbătă, că este însărcinată în 7 săptămâni şi că îşi doreşte ca bebeluşul să fie foarte sănătos, precizând că este foarte precaută, pentru a diminua riscurile unei sarcini oprite în evoluţie.

"Îmi doresc o sarcină uşoară, exact ca să-mi pot continua şi activitatea de la Bruxelles", le-a spus Elena Băsescu ziariştilor, înaintea şedinţei CNC al PDL.

Ea a răspuns la toate întrebările pe această temă, arătând că nu ştie încă dacă va avea fată sau băiat, deoarece sarcina are în jur de 7 săptămâni.

"E mult prea devreme, sarcina are în jur de o lună şi jumătate - şapte săptămâni, este mult prea devreme şi, oricum, până la trei luni îmi doresc să fiu foarte precaută pentru a diminua riscurile unei sarcini oprite în evoluţie şi cred că mă înţelegeţi şi dumneavoastră", a spus Elena Băsescu.

Elena Băsescu a menţionat că ea crede foarte mult în superstiţiile potrivit cărora nu este bine să cumperi hăinuţe pentru bebeluş înainte de naşterea acestuia, relatează agenția Mediafax.

Întrebată dacă s-a gândit la nume, Elena Băsescu a răspuns: "Nu, e mult prea devreme şi nu cred că este aici locul potrivit pentru a da declaraţii".

De asemenea, ea a precizat că îşi doreşte un bebeluş foarte sănătos şi că nu s-a gândit dacă ar prefera să fie fată sau băiat.

"Când ştiu câte complicaţii pot exista, îmi doresc doar ca bebeluşul să fie foarte sănătos", a spus fiica preşedintelui. Elena Băsescu a menţionat că nici viitorii bunici nu şi-au exprimat o preferinţă. "Deocamdată, nimeni (nu are o dorinţă anume - n.r.), aşteptăm să treacă cele 3 luni, când sarcina se fixează", a spus ea.

În 14 februarie, preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, la Cluj, dacă fiica sa Elena este însărcinată, el răspunzând: "Hai mă, n-aş vrea să vorbesc.

Lasă să facă trei luni".

În aceeaşi seară, preşedintele a fost întrebat, într-o emisiune la B1 TV, dacă se vede mergând la plimbare cu nepotul în parc, el răspunzând că se vede în această ipostază, după care a adăugat, râzând: "E, poate nu chiar în parc, poate mergem la o terasă".

De asemenea, el a spus, râzând, că poate ar fi fost mai bine ca fiica sa cea mică să fi mers la clinică undeva în Belgia, pentru a nu fi văzută de presă, notează Mediafax.
Unele ziare centrale relataseră că Elena Băsescu şi soţul acesteia, Bogdan Ionescu, au fost la o clinică de obstretică-ginecologie.

Preşedintele Băsescu a declarat de mai multe ori în cursul anului trecut că îşi doreşte nepoţi.

În mai 2012, la o întâlnire cu românii din Chicago, Băsescu s-a pozat cu doi bebeluşi şi a spus că "tânjeşte" şi el să aibă nepoţi.

Câteva săptămâni mai târziu, în iunie 2012, Băsescu spunea că "urgenţa" pentru el nu este căsătoria fiicei celei mici Elena, ci să aibă "nepoţei".
"Urgenţa pentru mine e să facă nişte nepoţi acolo. Nu căsătoria, ci nepoţii", afirma preşedintele.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit, în septembrie 2012, la câteva zile după revenirea la Palatul Cotroceni a preşedintelui Traian Băsescu, după suspendarea din funcţie din vară.


Foto: Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nouatigaraelectronica pe 23 Feb 2013, 12:39
    Sanatate

    O sarcina cat mai usoara si multa sanatate!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod