Demo gratuit de viziune financiara pentru managerii romani

Brightway, companie de training si consultanta de business cu traditie de peste 10 ani in Romania, lanseaza o serie workshopuri gratuite adresate managerilor romani, ce se va derula pana la finalul anului 2015.

Primul program are tema Decizii profitabile pe baza informatiilor economice si ofera participantilor instrumente pentru a dezvolta compania din care fac parte pe termen mediu si lung. Aceasta sesiune gratuita nu este doar o simpla prezentare, ci un workshop interactiv pe parcursul caruia participantii vor fi ghidati sa gaseasca raspunsuri la provocarile decizionale cu care se confrunta la job.

Evenimentul are loc marti, 6 octombrie, la hotel Golden Tulip Times si dureaza aproximativ 3 ore, incluzand si o sesiune de networking.



Cu mai bine de 20 de ani de experienta in sustinerea de programe educationale de business, Lucian Arghire, Senior Trainer si Managing Partner Brightway, va oferi celor prezenti studii interesante de caz si strategii de management pentru a creste valoarea unei companii.

„Am decis sa lansam acest program pentru ca din analizele de piata si feedback-ul primit in ultimul an de la participantii la trainingurile noastre a reiesit ca in Romania este nevoie de un de proiect de viziune financiara pentru manageri.
Este un punct de plecare in drumul catre aplicarea unui sistem de marketing si vanzare care sa dea rezultate. Instrumentele pe care le livram in cadrul acestui workshop ii ajuta pe participanti sa se pozitioneze corect in piata in care ativeaza si sa masoare ce functioneaza si ce nu functioneaza in propria organizatie”
, spune Lucian Arghire, Senior Trainer si Managing Partner, Brightway.

Inscrierile la programul demo Brightbiz se fac pe pagina Brightway, aici.

Brightway este o companie de training si consultanta de business cu traditie de 10 ani in Romania, ce ofera programe unice pentru cresterea performantei in domeniile vanzari, leadership, management financiar, managementul timpului, negociere si comunicare, marketing si strategie, public speaking, inteligenta emotionala.

Programele de training se desfasoara sub forma unor simulari interactive si sunt urmate de sesiuni de business coaching si proiecte de consultanta in interiorul companiilor, prin intermediul carora specialistii Brightway ofera suport si asistenta la implementare.

Experienta Brightway inseamna proiecte finalizate cu succes in peste 300 de companii si peste 20.000 de persoane care au absolvit programele de training.

Detalii suplimentare despre proiectele si trainerii Brightway se regasesc la www.brightway.ro si la pagina de facebook, aici.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod