Hillary Clinton

Cum a reacţionat Hillary Clinton înainte de instalarea lui Trump în funcţia de preşedinte al SUA - VIDEO

Hillary Clinton, care a pierdut scrutinul prezidenţial în competiţia cu Donald Trump, a suferit vizibil înaintea ceremoniei de instalare a noului preşedinte al SUA. Pe chipul ei se putea citi dezamăgirea înfrângerii.

Ceremonia formală de instalare a preşedintelui şi vicepreşedintelui Statelor Unite a avut loc la sediul Congresului american din Washington.

Înainte ca Donald Trump să depună în scurt timp jurământul de învestitură, Hillary Clinton, care a pierdut scrutinul prezidenţial în competiţia cu Donald Trump, a elogiat "democraţia" şi "valorile" Statelor Unite, în contextul ceremoniei de învestire a noului preşedinte.

"Sunt astăzi aici pentru a onora democraţia şi valorile noastre persistente.

Nu voi înceta niciodată să cred în ţara noastră şi în viitorul ei", a transmis Hillary Clinton prin Twitter.

În imaginile înregistrate înaintea ceremoniei la care a participat alături de soţul ei, Bill Clinton, se poate vedea că Hillary Clinton încă mai suferă după eşecul înregistrat în alegerile prezidenţiale şi a făcut eforturi mari pentru a-şi stăpâni emoţiile.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod