Criza TVR. Cristina Neagu va fi urmărită pe net, postul public a ratat din nou!


Ada Nechita, cea mai drăguţă jucătoare, o extremă de mare clasă
E o întreaga dezbatere pe Facebook despre criza creată în urma calificării României în semifinalele Campionatului Mondial de Handbal. DolceSport a anunţat că meciul cu Norvegia care se va desfăşura vineri cu începere de la ora 21.45 va fi transmis live şi pe www.dolcesport.ro. Dar acest lucru nu rezolvă problema televiziunii noastre publice care, efectiv, nu-şi mai justifică existenţa. Fiecare posesor de televizor din ţara asta plăteşte câte un euro şi jumătate, lună de lună, pentru cea mai ineficientă companie publică, una care ratează de fiecare dată să fie în slujba celor care o susţin financiar.
Aşa că evoluţiile Cristenei Neagu şi a Adei Nechita rămân evenimente de nişă.
Acestea fiind spuse, să le ţinem pumnii jucătoarelor noastre să se califice pentru marea finală chiar dacă vom urmări meciul pe net.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Laura Dumitru pe 20 Dec 2015, 16:00
    Criza TVR

    Credeam ca cei care scriu comentarii in genul celui 'Criza TVR' sint intelectuali...asa ar fi de asteptat, dar se pare ca ne inselam... Sa spui despre platforma Dolce ca are 'sub 10% dintre posesorii de televizoare' dovedeste o lipsa crasa de informare despre piata serviciilor de CATV - sau probabil intentia era de a discredita Dolce..sau lipsa de profesionalism...documentati-va inainte sa scrieti articole de genul asta

    0
    0

  • Alexandru Timotin pe 19 Dec 2015, 00:08
    doresc colaborare pentru publicare anunturi

    Pentru ca din punct de vedere financiar chiar o duc foarte rau si doresc sa-mi mai imbunatatesc resursele

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod