Bucharest Fashion Week: O colecţie intitulată Colectiv a stârnit indignarea

Prezentarea lui Eugen Olteanu, un creator de pantofi, a trezit indignarea tuturor şi este considerată a fi total lipsită de respect faţă de victimele incendiului care a avut loc la clubul Colectiv.
Toate modelele care au defilat pe podium înfăşurate în folii termoizolante, care sunt folosite când se acordă primul ajutor în cazul pacienţilor cu arsuri. De asemenea, tot show-ul s-a desfășurat pe muzica trupei Goodbye to Gravity.


Acest lucru a stârnit o întreagă revoltă pe Facebook.

Iată câteva dintre comentariile făcute pe Facebook de oamenii care au fost de-a dreptul dezgustaţi de acest mod de prezentare a colecţiei Colectiv by Eugen Olteanu:

"Evenimentul vostru trebuie desfiinţat, voi daţi în judecată, alături de designer.

Voi pentru că aţi găzduit asta, el pentru că a creat asta. Asta nu e „exprimare liberă”. Este foarte foarte grav. Fiţi siguri că nu veţi rămâne doar cu rânjetul pervers pe care îl aveţi pe bot acum".

"Bucharest Fashion Week, cum să permiți așa ceva la 2 luni de la un eveniment unde zeci de oameni și-au pierdut viața? Suntem cu sufletele rupte în două. Cum or fi familiile, prietenii? Oare nu realizați ca sunteți dincolo de orice limită a decenței sau pur și simplu e vorba de o nesimțire inimaginabilă?"


"Baaaaaaaaaaaai, voi sunteţi nebuni? Nu ştiu ce aţi încercat să faceţi, însă aţi dovedit o mare lipsă de respect.
Sunt dezgustată de câtă inconştienţă, egoism şi prostie poate exista. Şi mai şi aplaudaţi. Mi-ar fi ruşine...Dar mai tare mi-e greaţă de voi..."


"Acest lucru nu s-a întâmplat. Refuz să cred că cineva a făcut aşa ceva."


Intenţia creatorului Eugen Olteanu a fost aceea de a crea o colecţie specială, cu influenţe rock, în memoria victimelor, scrie site-ul oficial Bucharest Fashion Week Potrivit sursei citate, modelele vor fi licitate online timp de o săptămână, iar încasările vor merge la familiile a trei dintre victimele din clubul Colectiv: Pavlos Jester (tânărul de 15 ani care se află în comă după ce şi-a salvat prietenul imobilizat într-un cărucior cu rotile) şi fraţii Alexandru şi Nicoleta Şerban, aflaţi în stare stabilă la Spitalul Grigore Alexandrescu.

După reacţiile agresive pe care le-a stârnit această colecţie, tot albumul foto a fost şters de pe pagina oficială de Facebook a Bucharest Fashion Week.

Credit foto: bucharestfashionweek

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • x pe 19 Dec 2015, 20:28
    wtf

    Ba frate astia merita ce-i mai rau, da-o dracu de treaba. Toti care au luat parte la cacatu' asta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod