Cornel Patrichi este bolnav: Cancerul pulmonar a recidivat

Operaţia de acum doi ani părea să fi alungat pericolul cancerului, însă în ultimul timp Cornel Patrichi se simte din ce în ce mai rău


Potrivit site-ului citat, ţinând cont de gravitatea bolii, soţia lui Patrichi s-a interesat ca, în situaţia în care se întâmplă o nenorocire, acesta să aibă un mormânt. După o discuţie telefonică avută cu reprezentanţii UNITER, femeia a aflat că pe Aleea Celebrităţilor de la Cimitirul Bellu, nu mai este nici măcar un loc. În aceste condiţii, singura soluţie era un loc de veci în Străuleşti, deşi acesta foarte departe de casa în care Patrichi locuieşte acum.

Gigi Becali s-a implicat pentru a rezolva această situaţie.

Milionarul a aflat prin intermediul unor prieteni comuni de situaţia cu care se confruntă fosta glorie a dansului, şi a decis să-i ofere un loc de veci în cimitirul său de la Pipera, chiar lângă lac. "Ştie cât de mult îi place lui Cornel să pescuiască şi a dorit să facă un gest cu adevărat de suflet", au spus surse apropiate coregrafului, citate de wowbiz.ro.

În plus, omul de afaceri a vorbit cu doi preoţi pentru a merge acasă la Patrichi. "Surprinzător, Cornel i-a primit, deşi el nu este practicant al religiei.
A fost pentru prima oară când a acceptat să stea în faţa unei feţe bisericeşti. Şi azi un preot va veni la el, starea lui este foarte gravă"
, a spus Cornelia Patrichi pentru site-ul menţionat.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod