CONVERSE CREATE NEXT @SUMMER WELL: vino la festival și descoperă surprizele pregătite de Converse în colaborare cu BUZZ!

Converse face parte din topul celor mai iubite branduri ale acestei generații de tineri și nu numai, iar acest lucru este deja cunoscut. În acest sens, avem o veste bună pentru toți cei pasionați, dar și pentru cei care vor să descopere brandul.
 Converse va fi prezent în intervalul 11-13 august pe domeniul Știrbey, Buftea la Summer Well, o nouă ediție a festivalului de muzică de la care nu trebuie să lipsești!

 
 
Ce surprize te așteaptă la pop-up store-ul Converse?

 
 
Converse, în colaborare cu BUZZ, continuă povestea Create Next în cadrul Summer Well și te invită să îți creezi cele mai frumoase amintiri.

Vino la pop-up store-ul Converse în Exhibition Area, acolo unde vei putea descoperi cele mai iubite siluete Converse, pe care le poți achiziționa direct de la standul nostru.
În acest an pregătim și mai multe surpize pentru voi, printre care se numără: stația de curățare sneakersi, customizare sub îndrumarea unui artist local, un workshop de dans, dar și multe premii printre care posibilitatea de a câștiga două vouchere în valoare de 500 RON fiecare, pe care le poți folosi în magazinele fizice BUZZ din țară.

Pop-ul Converse din cadrul festivalului oferă și o zonă de Lounge în care să te relaxezi cu prietenii, un Photo Corner, unde vei primi o fotografie imprimată ca amintire, dar și o zonă unde poți testa virtual noul model Chuck Taylor All Star Cruise.
De altfel, Converse a pregătit pentru tine multe surprize și premii pe care le poți câștiga, dar nu dezvăluim mai multe detalii, te așteptăm acolo să te convingi singur.
 


Când va avea loc Summer Well?

 

Summer Well va avea loc în intervalul 11-13 august pe Domeniul Știrbey, Buftea, iar line-up-ul este unul incendiar.
Anul acesta, festivalul celebrează a 12-a ediție, motiv pentru care vei avea parte de multe momente de neuitat în cadrul evenimentului.

 
Despre Converse

 

Converse este un brand cu peste 100 ani de tradiție. Primii pantofi Converse pentru baschet au fost lansați în 1917. În 1920, compania a început producția unui nou model: Converse All Star, o colecție emblematică ce a ajuns să fie purtată de mai toate starurile lumii. Converse sunt considerate unele dintre cele mai populare încălțări din lume, fiind purtate de femei și bărbați deopotrivă. 
Te invităm să descoperi perechile preferate de încălțăminte Converse în magazinele BUZZ, din țară.
De Eva
eva
7 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod