Catherine Zeta Jones, la 53 de ani, arată uimitor în costum de baie

de Daniela Arnăutu, 28 Iulie 2023
Facebook Twitter Comenteaza
Catherine Zeta Jones, la 53 de ani, arată uimitor în costum de baie
Actrița din Chicago, soția lui Michael Douglas, a împărtășit, joi, pe Instagram, un selfie în costum de baie, în care arată senzațional.
 


Catherine Zeta Jones, în costum de baie

 

Catherine Zeta-Jones (53 de ani) a postat, pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare foarte relaxată în timp ce poartă un costum de baie dintr-o piesă, cu decolteu adânc și cu un decupaj sub decolteu, și într-o culoare neutră.
Catherine Zeta Jones, câștigătoarea unui premiu Oscar, în 2002, și a premiului Tony, în 2010, pentru cea mai bună actriță într-un rol principal într-un muzical,  apare în fotografia cu pricina cu un look de vară, de plajă, în care, în afara costumul de baie poartă și o pereche de ochelari de soare rotunzi, dar și o pălărie de soare de paie masivă.
Părul ei lung și întunecat, care este, de obicei, lăsat liber, a fost strâns în vârful capului. Actrița nu a purtat accesorii când și-a făcut selfi-ul estival.
 

 
Zeta Jones, mesaj simplu lângă poză: Ciao
 


Actrița din filmul Traffic, în care a jucat alături de soțul ei, actorul Michael Douglas, și-a păstrat naturalețea și a scris, simplu, lângă poza postată pe Instagram: “Ciao”.
Este evident că Zeta-Jones se bucură de o binemeritată perioadă cu timp liber, după ce a petrecut ultimele două luni participând la diverse evenimente cu soțul, actorul și producătorul ei de multă vreme Michael Douglas.
 


Catherine și Michael, relaxați, la Grand Prix-ul de la Monaco

 
 
La sfârșitul lunii mai, perechea a fost văzută ținându-se de mână, în timpul Grand Prix-ului F1 de la Monaco.
Zeta-Jones avea o ținută relaxată și purta o pălărie de soare, în timp ce Douglas, în vârstă de 78 de ani, purta o șapcă de baseball verde, un tricou polo negru și o pereche de pantaloni kaki deschis.
 


La lansarea noului Aston Martin, cuplul a purtat ținute elegante

 
 
Cu doar câteva zile înainte, cuplul a fost văzut putând ținute elegante, în timp ce asista la lansarea noului Aston Martin DB12, la Hotel du Cap-Eden-Roc, din Antibes, Franța. Zeta-Jones a purtat o rochie mini captivantă, cu paiete negre, decolteu asimetric adânc și mâneci evazate. La rândul său, Michael Douglas a purtat o jachetă simplă, bleumarin, fără cravat, cu gulerul cămășii deschis și pantaloni negri.
 


Căsătoriți de 22 de ani

 
 
Cuplul, care este căsătorit de mai bine de 22 de ani, s-a întâlnit pentru prima dată la Festivalul de Film de la Deauville în 1998.
Douglas a dezvăluit că și-a pus publicistul să aranjeze o întâlnire cu frumusețea galeză după ce a văzut-o pe Catherine în rolul Elena Montero, în Masca lui Zorro. Cei doi s-au căsătorit la Hotelul Plaza, din New York, la sfârșitul anului 2000, dar nu înainte de a se naște fiul lor, Dylan Douglas, pe 8 august 2000. Trei ani mai târziu, cuplul i s-a născut și o fiică, Carys Zeta Douglas.
 
Sursa foto: Instagram 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod