Cât va plăti Ben Affleck dacă o înșală pe Jennifer Lopez

După toate aparențele, Ben Affleck și Jennifer Lopez sunt un cuplu de vis. Dar, potrivit zvonurilor, ar fi apărut, deja, crăpături în fundația relației, aparent, perfecte a cuplului numit Bennifer. Iată cât va plăti Ben Affleck dacă o înșală pe Jennifer Lopez.
Lui Jennifer Lopez se pare că nu îi sunt pe plac schimbările bruște de dispoziție ale lui Ben. Mai mult, ea este măcinată de teama că acesta s-ar putea plictisi și o va părăsi. De asemenea, există și temerea cu privire la sexul în afara căsătoriei. 
 


5 milioane de dolari, dacă înșală
 


Ben Affleck și Jennifer Lopez par un cuplu de vis, în care ambii parteneri arată bine și se bucură de succes. Potrivit publicației spaniole Marca, cei doi au semnat o clauză, în contractual pre-nupțial, menită să evite infidelitatea.
Ben va trebui să-i plătească lui Jennifer cinci milioane de dolari, dacă înșală, și invers.

Soții Affleck au fost de acord să semneze acest contract prenuptial, ce conține o clauză anti-infidelitate, chiar înainte de a ajunge la altar.
 


Au mai fost logodiți acum 20 de ani

 

Decizia lor este de înțeles, având în vedere experiența lui Jennifer, de acum 20 de ani, când logodnicul ei de atunci, același Ben Affleck, care acum îi este soț, a plecat acasă, dintr-un club, cu niște stripteuze. La momentul respectiv, incidentul a avut loc cu doar câteva zile înainte de ziua nunții celor doi.
Nuntă care, evident, nu a mai avut loc.
 
Pentru a evita o traumă similară celei de acum 20 de ani, când  Ben a înșelat-o cu doar câteva zile înainte de nunta ce nu a mai avut loc, Jennifer a a adăugat, acum, clauza specială, anti-infidelitate.
Acum, Affleck va trebui să plătească circa cinci milioane de dolari dacă o va înșela pe Jannifer, în timpul căsătoriei.
 


Jennifer, foarte îndrăgostită

 
 
Jennifer pare foarte îndrăgostită de soțul ei, actorul Ben Affleck, însă acesta afișează, deseori, un aer plistisit și stresat.
Poate a contribuit la starea lui și  faptul că grandioasa lor nuntă a durat trei zile, ca în povești, după care a fost urmată de o lună de miere…dublă, petrecută în Europa.
 
„Ea vrea să mențină viu acest mariaj, nu să ajungă la divorț după doar câteva luni. Asta, mai ales în condițiile în care mulți nu le dau șanse mari de a rămâne împreună”, a declarat o sursă apropiată cuplului.
 


Fiecare cu trecutul lui

 

Ben și Jennifer au reaprins flacăra iubirii dintre ei, care a mai pâlpâit înainte, vreme de doi ani, între 2002 și 2004.
La momentul acela cei doi actori formau un cuplu foarte popular.
Înainte de nunta lor, din august 2022, Ben a fost căsătorit cu actrița Jennifer Garner, între anii 2005- 2008. Anterior, și Jennifer Lopez a fost căsătorită, de trei ori, cu Ojani Noa, Cris Judd și Marc Anthony.
20 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod