Britney Spears s-a despărțit de soțul ei, iar acesta a plecat de acasă. Cântăreața a anunțat că își cumpără un… cal

Britney Spears și soțul ei, Sam Asghari, s-au despărțit după ce s-au certat la cuțite și, la mijloc au fost și niște acuzații de adulter.
După doar 14 luni de mariaj, Sam Asghari a părăsit casa în care locuia cu artista. Asta după ce cu doar o săptămână înainte la ei acasă a fost mare scandal, el acuzând-o pe Britney Spers de infidelitate.
 


Totul a pornit de la zvonul că Britney a fost infidelă

 

Toată dezbinarea din cuplul Britney-Sam a pornit de la zvonurile apărute la începutul verii, potrivit cărora artista ar fi fost în vacanță cu un alt bărbat.
Surse apropiate cuplului au declarat, potrivit TMZ, că „este doar o chestiune de timp până când Sam va cere divorțul“. Totodată, potrivit Variety, Britney Spears ar fi angajat, deja, o echipă de avocați care s-o reprezinte. 
Se pare că Britney Spears și Sam Asghari au semnat un acord prenuptial și, potrivit presei, artista ar putea fi nevoită, la divorț, să semneze un cec, pe numele soțului ei, cu o sumă importantă.

 
Britney l-a angajat pe avocatul de divorțuri al vedetelor

 
 
Spears l-a angajat pe cel mai mare avocat de divorț al vedetelor, Laura Wasser, și va continua să lucreze și cu avocatul ei de bază, Mathew Rosengart, un fost procuror federal, celebru, care a reușit să o scoată de sub tutela tatălui ei.
Britney Spears (41 de ani) și modelul Sam Asghari (29 de ani) au o relație din 2016 și s-au căsătorit în iunie 2022.
La petrecerea fastuoasă au participat vedete precum Madonna, Drew Barrymore și Paris Hilton.

 
Britney nu a comentat despre divorț, dar a anunțat că își cumpără un… cal

 

Încă de la început, mariajul lor a fost privit cu scepticism, iar la scurt timp după ce și-au oficializat relația au apărut tensiuni și scandaluri din ce în ce mai dese.
Britney Spears nu a avut niciun comentariu cu privire la divorț, dar, în stilul ei caracteristic, a făcut o postare ciudată pe Instagram și a anunțat că ”își va cumpăra un cal în curând“.

 
Cine este Sam Asghari

 

Asghari – un antrenor, model și actor care a apărut în emisiunile „Black Monday” și „Hacks” – a cerut-o pe Britney Spears în căsătorie în septembrie 2021, iar evenimentul a avut loc în iunie 2022. Anterior, cei doi se întâlneau de mai bine de cinci ani, prima lor întâlnire având loc pe platoul pe care se filma videoclipul muzical al lui Spears din 2016 pentru „Slumber Party”, o melodie de pe albumul ei „Glory”.


Logodită pe când se afla sub tutelă

 

Când Spears s-a logodit cu Asghari, ea era încă sub tutelă dar, totuși, pe cale să fie eliberată, în curând, în urma aranjamentului juridic elaborat de Rosengart, care a muncit agresiv și cu succes pentru ca instanța să-i suspende tutela tatălui ei, ceea ce a fost primul pas în încetarea tutelei.

Când a depus mărturie, spre sfârșitul perioadei de 13 ani de tutelă, Spears și-a împărtășit dorința de a se căsători cu Asghari și de a avea mai mulți copii, dar a susținut că nu avea permisiunea să facă acest lucru, deoarece finanțele ei și, în esență, fiecare aspect al vieții ei erau controlate de tutorii ei,  inclusiv de tatăl ei, Jamie Spears. 
„Mi-ar plăcea să avansez progresiv și vreau să am o afacere adevărată, vreau să mă pot căsători și să am un copil.
Mi s-a spus chiar acum, de către cei ce-mi dețin tutela, că nu pot să mă căsătoresc sau să am un copil”, a pledat Spears în fața judecătorului, în iunie 2021.
 


Britney Spears, la a treia căsnicie

 

Căsătoria lui Spears cu Asghari a fost a treia pentru artistă. Fostul cuplu nu are niciun copil împreună. În aprilie 2022, cu două luni înainte de a se căsători, Spears și Asghari au anunțat că ea este însărcinată. Luna următoare, însă, cântăreața a spus că a pierdut sarcina.
Cântăreața are doi fii adolescenți, Sean și Jayden, alături de cel de-al doilea soț al ei, Kevin Federline, fostul ei dansator de rezervă, cu care a fost căsătorită din 2004 până în 2007. Cuplul a jucat în propriul reality show de scurtă durată, „Britney și Kevin: Chaotic”, în 2005. 

Prima căsătorie a cântăreței a fost cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, care a fost anulată în 2004, după ce au fost căsătoriți timp de 55 de ore. În 2022, Alexander a fost la un pas să strice nunta lui Spears cu Asghari și a fost arestat pentru pătrundere în casa ei.

Spears a lucrat cu Laura Wasser, când ea se lupta cu Federline pentru custodia celor doi fii ai lor, așa că nu este prima dată când cântăreața hit-ului  „Baby One More Time” lucrează cu avocatul care a reprezentat un număr de clienți de top în divorțuri, inclusiv pe Kim Kardashian, Kevin Costner, Angelina Jolie, Johnny Depp și nu numai.
 


După ridicarea tutelei a lansat două melodii și pregătește o carte

 

În ceea ce privește viața profesională a lui Spears în ultimul timp, cântăreața pop a lansat două melodii de la încetarea tutelei asupra vieții și averii sale: una cu Elton John, „Hold Me Closer” și alta cu will.i.am, „Mind Your Business”.
În octombrie, Spears urmează să lanseze o carte de memorii foarte așteptată, pentru care ea a încheiat o afacere de referință de mai multe milioane de dolari.

Nici Spears, nici Asghari nu au comentat despre despărțirea lor.
 
 
Sursa foto: Hepta și Instagram 
17 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod