Bona din Moscova care a decapitat ieri o fetiţă are probleme psihice

Femeia care a fost observată luni cu un cap de copil în mână lângă o staţie de metrou din Moscova, strigând "Allahu akbar" şi ameninţând că se aruncă în aer, figura în Uzbekistan în registrele unei clinici de psihiatrie, anunţă dailymail.co.uk, citat de hotnews.ro

Ghiulcehra Bobokulova, în vârstă de 38 de ani, a declarat în timpul interogatoriului că ar fi divorţat în urmă cu puţin timp, iar rudele i-ar fi luat cei trei copii. Femeia a mărturisit că ar fi ucis copilul pentru a se răzbuna pentru infidelitatea soţului ei, dar nu a reuşit să explice legătura dintre aceste doua fapte. Poliţia presupune că Ghiulcehra Bobokulova ar avea probleme de ordin psihic.



"După ce a aşteptat ca părinţii si copilul cel mare să plece, din motive încă necunoscute, a ucis copilul, a dat foc la apartament şi apoi a dispărut", au indicat surse din cadrul Departamentului principal al Comitetului de ancheta de pe langa Parchetul General din Moscova. "Având în vedere comportamentul ei absolut inadecvat, anchetatorii au cerut imediat o expertiză psihiatrică pentru a determina capacitatea sa de a realiza semnificaţia acţiunilor şi faptelor sale", au declarat aceleaşi surse, citate de newsru.com.

Site-ul publika.md a postat un film înregistrat în timpul interogatoriului bonei:

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod