Atac terorist la Bruxelles. Luana Rednic, supravieţuitoare a atentatului de la aeroport!

Fiica antrenorului dinamovist a trecut pe lângă moarte. Se afla în aeroport când două bombe au explodat. A văzut mulţi oameni morţi şi răniţi

La ora locală opt, o explozie s-a declanşat în zona de check-in, la intrarea în aeroportul Zaventem din Bruxelles, Belgia. Deflagraţia s-a produs înainte de controlul pentru securitate, se pare în apropiere de punctelor de lucru rezervate de compania American Airlines.

O a doua explozie a avut loc în aeroport, iar o alta s-a înregistrat şi în staţia de metrou Mallenbeck. 34 de oameni au fost ucişi şi mai multe zeci rănite în atentatele de ieri din Bruxelles. Numărul victimelor va creşte, conform declaraţiilor venite dinspre autorităţi.


Atacurile din capitala Belgiei survin la două zile după ce Salah Abdeslam, creierul atentatelor de la Paris, a fost arestat. Procurorii au anunţat imediat după primul interogatoriu că acesta pregătea o serie de atacuri teroriste, dar nu au dat şi alte amănunte. Salah Abdeslam este născut în Belgia şi are cetăţenie franceză, fiind un islamist radical în vârstă de 26 de ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod