Apariție rară pe rețelele de socializare: Nick Cannon a postat imagini cu gemenii pe care îi are cu Mariah Carrey

Cântărețul american Nick Cannon a postat, pe rețelele de socializare, imagini cu gemenii pe care îi are cu Mariah Carey și explică de ce aceștia nu sunt prezenți, pe internet, la fel de mult ca alți copii.
Nick Cannon a vorbit despre cei doi băieți mai mari ai săi, gemenii, în vârstă de 12 ani – Monroe și Moroccan – care explorează rețelele de socializare și despre modul în care el și Mariah Carey au principii diferite cu privire la acest lucru. Mai mult, el a și postat fotografii cu gemenii.

 
Nick Cannon a postat, pe internet, imagini cu gemenii pe care îi are cu Mariah Carey


 
 
Nick Cannon și Mariah Carey au niveluri diferite de confort, cu privire la prezența copiilor lor pe rețelele de socializare. Cântărețul american a postat, pe rețelele de socializare, poze cu gemenii lor. 

Nick (42 de ani), care este gazda Daily Cannon, a fost prezent pe podcastul lui Jason Lee, la începutul acestei săptămâni, unde a vorbit despre creșterea celor 12 copii ai săi.
 
Lee a întrebat despre gemenii săi mai mari, Monroe și Moroccan: „Moroccan are mai mult din personalitatea ei, nu?”
„Nu știu.
Cred că seamănă mai degrabă cu mine pentru că este amuzant”, a răspuns Cannon.
Glumind că Moroccan „trebuie să fie pe rețelele sociale”, Lee a întrebat de ce Cannon și Carey (54 de ani) nu-l lasă să se distreze online.
„De puținele ori când l-am lăsat să facă asta, a făcut-o atât de elegant. Unii au comentat ceva despre mama lui, iar el a spus: „Stai”, a dezvăluit Cannon. 
 
„Era pe Twitch. Mi-a spus: În primul rând, nu discut despre niciuna dintre problemele mele de familie și simt că ești lipsit de respect în acest moment. Nu de aceea sunt aici, așa că dacă vei continua să-mi pui întrebări, am să-ți cer să închei discuția", a mai mărturist Cannon ce i-a spus fiul său unui internaut.

 
Mariah este mai discretă

 
 
„Mariah este mai mult o persoană privată, ceea ce înțeleg”, a spus Cannon despre modul în care Moroccan a gestionat situația cu internautul.
Cântărețul a mai precizat că, în ceea ce privește relația gemenilor cu Internetul, aceștia au avut, totuși, libertate.
“Le-am lăsat, totuși, libertate.
Ei fac videoclipuri TikTok cu mine și fac multe alte chestii. Și o fac și cu Mariah, dar eu le las puțin mai multă libertate. Totuși, sunt aproape adolescenți”, a continuat el.
 


Câți copii are câștigătorul Grammy

 

Lee l-a mai întrebat pe Cannon, câștigător al Premiului Grammy, care este tată a 12 copii, ce simte cu privire la faptul că are atât de mulți alți copii.
 
Alături de gemenii Monroe și Moroccan, pe care îi are cu Mariah Carey, artistul mai are doi fii, Golden Sagon (6 ani) și Rise Messiah (6 luni) și o fiică, Powerful Queen (2 ani) toți trei din relația cu Brittany Bell.
 
De asemenea, îi împarte pe gemenii Zion Mixolydian și Zillion Heir (22 de luni) și pe fiica Beautiful Zeppelin (6 luni) cu Abby De La Rosa; fiul, Legendary Love (10 luni) cu Bre Tiesi; fiica Onyx Ice Cole (8 luni) cu LaNisha Cole. De asemenea, este tată a doi copii cu Alyssa Scott, fiul Zen, care a murit la 5 luni în decembrie 2021, după ce a fost diagnosticat cu cancer la creier, și fiica Halo Marie, 5 luni.
 

 
Declarație inedită despre mariajul lor

 

Deși au trecut ani buni de când a divorțat de Mariah Carey (54 de ani), Nick Cannon (42 de ani) a făcut recent o declarație inedită despre dinamica de la sfârșitul mariajului.
 
"Imaginați-vă că Trump și Putin ar trebui să locuiască în aceeași casă", a spus Cannon, potrivit Los Angeles Times, când a vorbit despre relația toxică dintre el și Mariah, la finalul căsniciei lor.
 


Mariah, dragostea vieții lui

 
 
În luna martie a acestui an, Nick Cannon spunea despre Mariah Carey că este un dar de la Dumnezeu.
A numit-o, de asemenea, dragostea vieții lui.
 
"Cea mai mare iubire? Vorbesc serios, am vorbit întotdeauna despre asta. Apoi devine viral și fanii se supără pe mine. Aveam 12 ani când aveam postere cu Mariah Carey pe perete, iar apoi a devenit soția mea. Este cea mai simpatică persoană pe care am cunoscut-o. Este mereu veselă, întotdeauna îi ajută pe cei din jurul ei. Indiferent de ce i se întâmplă în viață, ea este mereu acolo, nu lasă energia negativă să o afecteze. E un dar de la Dumnezeu", a spus el, potrivit People.
 


Relație amiabilă, după divorț
 


Divorţul cântăreţei americane Mariah Carey de cel de-al doilea soţ al ei, rapperul şi prezentatorul TV Nick Cannon, a fost finalizat 2016.
 
Mariah Carey şi Nick Cannon s-au căsătorit în 2008 în Bahamas şi au devenit părinţi de gemeni - Moroccan şi Monroe - în anul 2011.
 
Cei doi artişti au anunţat în august 2014 că au luat decizia de a se despărţi.
 
Deși au divorțat, Nick Cannon și Mariah Care continuă să se susțină reciproc și să aibă grijă de copiii lor.
 
Surse foto: Hepta și Instagram 
15 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod