Alec Baldwin anunță că se reiau filmările la “Rust”, deși el este acuzat de omor. Soțul victimei a căzut la o înțelegere și va primi bani

Actorul Alec Baldswin anunță că va fi reluată munca la filmul “Rust” (Rugina), dar sub reguli stricte, survenite pe fondul acuzațiilor de infracțiune de omor: el și-a ucis directoarea de imagine și și-a rănit regizorul.
Baldwin spune că urmează să continue să lucreze la Rust — în ciuda faptului că a fost acuzat de omor involuntar, după decesul, prin împușcare, a Halynei Hutchins, directoarea de imagine a filmului.
 


Baldwin anunță că se reiau filmările la Rust, desi el are două acuzații de omor

 

Baldwin, vedeta și producătorul filmului Rust, ale cărui filmări a anunțat că se reiau, se confruntă cu acuzații în New Mexico, după ce o armă de recuzită, pe care el o ținea în mână, s-a descărcat pe platoul Western, de lângă Santa Fe, pe 21 octombrie 2021, ucigând-o pe directoarea de imagine, Halyna Hutchins, și rănindu-l pe regizorul Joel Souza.
Practic, Baldwin are două acuzații de omor involuntar.
 


Soțul Halynei Hutchins va fi producător executiv și va primi parte din profit

 

Baldwin a susținut că nu știa că arma conține cartușe active și a negat că a apăsat pe trăgaci. Dar primul procuror al districtului judiciar din New Mexico, Mary Carmack-Altwies, a declarat, joi, că Baldwin nu scapă de acuzații.
 
De asemenea, armierierul Hannah Gutierez-Reed, care era responsabil cu armele pe platoul de filmare, va avea două acuzații de omor involuntar.
 
În timp ce producția filmului s-a oprit imediat în urma incidentului, a fost dezvăluit, în octombrie 2022, că filmările urmau să fie reluate, Matthew, soțul Halynei Hutchins – care a intentat un proces pentru moarte din culpă în februarie 2022 –va fi producător executive și va primi o parte din profit.
 


Reguli stricte pe platoul de filmare 



În ciuda acuzațiilor cu care se confruntă Baldwin acum, a fost dezvăluit că filmările vor continua, deși vor exista reguli stricte de urmat pe platou.
Melina Spadone, avocatul Rust Movie Productions, LLC, a declarat pentru Entertainment Tonight că filmările vor continua cu „supraveghetorii de siguranță pe platourile de filmare și membrii echipajului de sindicat și vor interzice orice utilizare a armelor de foc sau a muniției”.
 


Matthew Hutchins: “Toți credem că moartea Halynei a fost un accident teribil”

 
  
În februarie anul trecut, a fost dezvăluit că procesul pentru omor din culpă intentat de soțul lui Hutchins, Matthew Hutchins, a fost soluționat, iar filmările urmau să se reia.
 
Matthew Hutchins a declarat: „Am ajuns la o înțelegere, sub rezerva aprobării instanței, pentru cazul nostru de moarte din culpă împotriva producătorilor Rust, inclusiv Alec Baldwin și Rust Movie Productions, LLC.
Ca parte a acestei înțelegeri, cazul va fi respins. Filmările lui Rust, pentru care voi fi producător executiv, se vor relua cu toți principalii jucători inițiali la bord, în ianuarie 2023. Nu am niciun interes să mă implic în recriminări sau atribuire a vinei (producătorilor sau domnului Baldwin). Toți credem că moartea Halynei a fost un accident teribil. Sunt recunoscător că producătorii și comunitatea de divertisment s-au reunit pentru a aduce un omagiu lucrării finale a Halynei."
 
Cu toate acestea, când s-a anunțat că Baldwin se va confrunta săptămâna trecută cu acuzații de omor involuntar, mișcarea a fost aplaudată de familia Hutchins.
 
23 Ianuarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod