Actrița Kirstie Alley, din “Uite cine vorbește”, a murit la 71 de ani, răpusă de cancer

Starul de Hollywood, Kirstie Alley, în vârstă de 71 de ani, a murit în urma unei „bătălii cu cancerul”, iar copiii ei, Lillie și William True Stevenson, cu inima frântă, au făcut următorul anunț: „Mama noastră incredibilă, înverșunată și iubitoare a murit”.
Alley a devenit cunoscută publicului după ce a primit rolul managerului de bar, Rebecca Howe, în Cheers. De asemenea, a jucat alături de John Travolta în Look Who's Talking (Uite cine vorbește). 

 
Într-un con de umbră pentru că l-a susținut pe Trump

 

Ulterior, vedeta a fost ocolită de Hollywood după ce l-a susținut pe Trump, în 2015. Se pare că acest luru nu a afectat-o, pentru că Alley l-a susținut pe Trump și la alegerile prezidențiale din 2020.

 
Copiii ei o descriu ca pe o mamă și bunică uimitoare

 

Copiii actriței au dezvăluit că mama lor, o adeptă devotată a Bisericii Scientologice, abia „descoperise recent” că are cancer și că, în tot acest timp, „a fost înconjurată și susținută de familie și a luptat cu mare putere”.

Copiii lui Alley au mai spus: „Pe cât de emblematică a fost pe ecran, ea a fost o mamă și o bunica și mai uimitoare.
Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Centrul de Cancer Moffitt, din Tampa, Florida, pentru modul în care a îngrijit-o pe mama.”

În luna aprilie a acestui an, ea a jucat în emisiunea de televiziune The Masked Singer.

Copiii lui Alley au spus că „pofta și pasiunea ei pentru viață, copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei veșnică de a crea, au fost de neegalat și ne lasă inspirați să trăim viața la maxim așa cum a făcut-o ea”.
Ei au încheiat declarația spunând: „Vă mulțumim pentru dragostea și rugăciunile voastre și vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment dificil”.
 

Travolta: “Te iubesc Kirstie”

 

Prietenul și confidentul lui Alley, John Travolta (68 de ani), a scris, pe Instagram, aducându-i un actriței cu care a lucrat la filmele Look Who's Talking: „Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată.
Te iubesc Kirstie. Știu că ne vom revedea", a spus Travolta.
 

 
A adoptat doi copii, alături de cel de-al doilea soț

 

Nativă din tribul Wichita, din Kansas, Alley a urmat Universitatea de Stat din Kansas înainte de a renunța și de a se muta la Los Angeles.
Alley a fost căsătorită cu iubitul ei de liceu, din 1970 până în 1977, și cu actorul Baywatch, Parker Stevenson, din 1983 până în 1997.
După ce a suferit un avort spontan, l-a adoptat pe fiul ei William True, în 1992, și, ulterior, pe fiica ei, Lillie Price, în 1995, în timpul căsniciei cu Stevenson.

Stevenson a postat, pe Facebook, un scurt omagiu fostei sale soții: „Dragă Kirstie, sunt atât de recunoscător pentru anii petrecuți împreună și pentru cei doi copii incredibil de frumoși și acum nepoții pe care îi avem.
Îmi va fi dor de tine. Cu dragoste, Parker'.


Două premii Emmy

 

Primele ei apariții la televiziune au fost ca o concurentă la un show de jocuri, în The Match Game în 1979 și Password în 1980.

Cel mai important rol al lui Alley a venit în 1987, când a fost distribuită în rolul Rebecca Howe în hit-ul NBC Cheers, înlocuind-o pe Shelley Long.
Ea s-a alăturat distribuției show-ului la apogeul popularității sale după plecarea lui Long.

Alley avea să câștige un Emmy pentru cea mai bună actriță principală într-un serial de comedie pentru acest rol, în 1991.

Ea a luat un al doilea Emmy pentru cea mai bună actriță principală într-o miniserie sau film de televiziune în 1993 pentru rolul principal din filmul TV CBS David's Mother, unde a interpretat rolul mamei unui copil autist.
 


În ce filme a mai jucat

 

Alley a apărut în diferite filme de-a lungul anilor 1980 și 1990.
 
Printre acestea se numără seria de filme Uite cine vorbește, Star Trek II: The Wrath of Khan (1982), care a fost debutul ei în film, Summer School (1987), Sibling Rivalry (1990), It Takes Two (1995), For Richer or Poorer (1997).
), și Drop Dead Gorgeous (1999).
6 Decembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod