Actorul Channing Tatum face mărturisiri despre viața sa de tată singur

Channing Tatum vorbește despre cum este să fie tată singur pentru fiica sa, Everly: „Eram destul de nervos”.
Invitat la emisiunea „TODAY with Hoda and Jenna”, actorul din „Magic Mike's Last Dance”, Channing Tatum, în vârstă de 43 de ani, a discutat despre ultima sa carte pentru copii, „The One and Only Sparkella and the Big Lie” și a mărturisit deschis cum este să fie tată singur.


Channing Tatum vorbește despre viața de tată singur

 

Actorul din Magic Mike's Last Dance, Channing Tatum, a vorbit despre ultima sa carte pentru copii, ”The One and Only Sparkella and the Big Lie” și despre modul în care cărțile l-au ajutat în relație cu fiica sa, Everly, în vârstă de 10 ani, pe care o are cu fosta soție Jenna Dewan (42 de ani).

 
 
De ce nu a funcționat căsnicia lui

 

În ianuarie 2023, la peste patru ani după ce Channing Tatum și Jenna Dewan au făcut public sfârșitul căsniciei lor, Tatum a povestit, potrivit Vanity Fair, ceea ce s-a întâmplat – dar și despre modul în care procesul l-a determinat să devină „cel mai bun prieten” cu fiica lor Everly.
 
Se pare că Tatum și Dewan nu și-au dorit amândoi să se încheie relația și căsnicia lor de aproape nouă ani.
”Dar pur și simplu nu a mai funcționat”, a explicat Tatum. „Ne-am luptat pentru asta de mult timp, chiar dacă amândoi știam că, în fapt, ne-am cam despărțit. Cred că ne-am spus o poveste când eram tineri - despre dragoste și firile opuse care se atrag - în timpul filmării Step Up, iar apoi am continuat să ne spunem aceeași poveste, indiferent cât de mult ne arăta viața că suntem atât de diferiți. Abia când sunteți, de fapt, părinți, înțelegeți cu adevărat diferențele dintre voi doi”.
 
Când Tatum și Dewan și-au anunțat public despărțirea, au vorbit despre tranziția care urmează. Dewan este acum logodită cu Steve Kazee, cu care are un fiu, Callum, iar Tatum se întâlnește cu Zoë Kravitz.



Channing Tatum, părintele care stabilește limite

 

Când Kotb l-a întrebat pe Tatum ce fel de părinte este, el a răspuns: „N-am idee, nu știu.
Încerc doar să mă descurc. Cred că așa face orice alt părinte.”
 
El a adăugat: „Când am știut că voi avea un copil, mi-am spus: Bine, probabil că voi fi părintele – plănuiesc să fiu părintele – care o va pune în mai multe situații problematice, decât să o țină departe de ele. Și apoi, pe măsură ce îmbătrânești, începi să-ți dai seama: Oh, trebuie să stabilesc limite. Și în mod ciudat, copiii, chiar dacă par că nu vor granițe, ei chiar doresc aceste granițe. Anxietatea fiicei mele scade, nivelul de stres scade atunci când ea înțelege regulile. Și nu sunt nici măcar regulile tale, noi le numim regulile casei."
 
Aceste reguli ale casei includ, potrivit lui Tatum, treburi de genul: ”trebuie să-ți duci mereu farfuria la chiuvetă, trebuie să-ți ridici hainele, trebuie să te speli pe dinți – doar lucruri foarte normale, simple”.
 


A învățat, pas cu pas, să fie tată singur



Bush Hager a adăugat că Tatum a devenit un tată singur în perioada în care a început să lucreze la cărțile Sparkella.
Întrebat dacă personajul l-a ajutat să învețe cum să fie părinte, actorul a răspuns: „Nu plănuiam să fiu un tată singur, cel puțin asta nu era în cărți sau în planificarea mea.
Și eram destul de nervos. Era ceva de genul Este o fată. Eram ca și cum aș căuta pe YouTube cum să-i împletesc părul. Nu am vrut să fiu tatăl care o aducea la școală arătând de parcă tocmai ar fi dormit pe stradă. Așa că, da, această serie de cărți, oarecum, a pornit de la asta. Am fost chiar eu pus în situația să-mi dau seama cum trebuie să vorbesc cu o fetiță."
 


Fiica sa, pasionată de muzica irlandeză celtică

 

Actorul a mai dezvăluit că Everly vrea să o vadă pe Taylor Swift în concert. El a mai spus că fiicei lui îi place și „muzica irlandeză. Este o dansatoare, îi place dansul irlandez”.
 
El a explicat cum crede că Everly și-a dobândit gustul pentru muzică: „Pur și simplu iubește orice e magic - zâne, spiriduși - și când te uiți pe YouTube, în toate clipurile pentru muzica irlandeză celtică sunt zâne, așa că cred că așa a început pasiunea ei.
Și apoi a devenit obsedată de muzica celtică. Acum facem dans irlandez, așa că asta e tot ce am ascultat în ultimii doi ani."
 
Sursa foto: Instagram 
5 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod