Channing Tatum

Channing Tatum şi-a pozat soţia dezbrăcată şi a postat fotografia pe internet

Actorul american şi-a fotografiat soţia, Jenna Dewan Tatum, în timp ce dormea dezbărcată, apoi a publicat fotografia pe Instagram.

Channing Tatum a adunat peste 400.000 de aprecieri din partea fanilor pe reţeaua de socializare cu imaginea în care apare soţia lui.

“Timpul pentru un pui de somn = cel mai bun timp”, a scris starul din ”Magic Mike” pe Instagram.

Jenna Dewan Tatum

Channing Matthew Tatum s-a născut pe 26 aprilie 1980, în Cullman, Alabama. Este actor, dansator, model şi producător de film american.

Starul şi-a petrecut adolescenţa în Florida şi a avut parte de educaţie catolică, la Liceul Catolic Tampa. A absolvit în 1998 şi a fost declarat cel mai atletic licean. Bursa pe care a obţinut-o la Glenville State College, din Virginia nu l-a încântat şi a refuzat-o, relatează Mediafax.

S-a întors acasă şi a avut cele mai bizare slujbe. A început ca stripper, sub numele "Chan Crawford". Mai târziu s-a mutat la Miami şi şi-a început cariera de model, având prezentări pentru Armani şi Abercrombie & Fitch. Pentru că s-a înscris la mai multe agenţii de modele, a avut chiar un contract pentru a apărea pe coperta revistei Vogue. A fost ales de o revistă celebră pentru adolescenţi în primii 50 Cei mai frumoşi bărbaţi. A avut prezentări la Milano şi New York. În acelaşi timp, a început să joace în primele sale lungmetraje. A debutat cu un rol de dansator în videoclipul lui Ricky Martin "She Bangs", iar această colaborare i-a deschis seria colaborărilor pe partea de film.

Pasiunea pentru actorie şi-a descoperit-o atunci când a jucat în filmele She's the Man (2006), Step Up (2006), Fighting (2009), Public Enemies (2009), G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) şi Dear John (2010).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod