4 lucruri care dovedesc că dacă vrei să fii iubita, trebuie să iubești

Pentru a primi dragoste, este nevoie de muncă din partea ta. Dacă vrei să fii iubita, trebuie să îți deschizi inima și să iubeșți cum știi tu mai frumos, mai intens, mai profund, mai sincer, mai curat.
De fiecare dată când arăți iubire, primeșți dragoste la schimb (chiar dacă uneori nu o observi imediat).
 
În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, tu trebuie să oferi întotdeauna dragoste. Și, chiar și atunci când este greu, să îți arăți dragostea este esențial pentru a experimenta sentimente frumoase în viață viață. Așadar, dărâma toate barierele pe care le-ai ridicat în jurul inimii tale și oferă-i sufletului tău libertatea de a se îndrăgosti. Când vei face aceste lucruri, vei primi dragostea pe care o doreșți și, cel mai important, pe care o meriți.
 
Iată 4 lucruri care dovedesc că trebuie să oferi dragoste pentru a primi dragoste:
 

 
1.
Te simți cel mai iubit om din lume doar atunci când oferi iubire

 
 
Gândește-te la momentele în care ai simțit că eșți cea mai iubită. Cel mai probabil, în situațiile în care ai simțit aceste emoții extreme și tu, la rândul tău, ai oferit dragoste.
Dacă simți că îți lipsește dragostea fizică, afecțiunea, încearcă să o oferi mai întâi: sărută-ți partenerul, ține-l de mână, îmbrățișează-l lung. Nu te aștepta că el să îți răspundă cu aceeași moneda imediat, însă fă aceste lucruri cât mai des și vei vedea schimbări în timp.

Citește continuarea pe andreearaicu.ro.
6 Ianuarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod