Băneasa Shopping City lansează aplicația CITY iLOVE

The City Of Good Life, orașul pe care îl iubești, este acum mai aproape de tine! Cu aplicația CITY iLOVE, ai acces la toate lucrurile care-ți fac plăcere din Băneasa Shopping City. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația CITY iLOVE din App Store sau Google Play și să-ți setezi profilul. Fie că vii pentru o cafea, la un prânz sau la o sesiune de shopping, scanezi bonurile de cumpărături cu aplicația CITY iLOVE, iar Baneasa Shopping City te rasplatește cu puncte. Acestea se transformă în beneficii exact pe stilul tău.

Cum funcţionează?  

1.    Descărcă CITY iLOVE și primești  access imediat la info despre promoții, magazine, harta magazinelor etc.
2.    Te autentifici în aplicație cu Facebook login sau username și parolă și poți vizualiza profilul și beneficiile în funcție de statusul dat de punctajul acumulat.
3.    Punctele se acumulează prin scanarea (fotografierea) bonurilor de cumpărături cu ajutorul aplicației CITY iLOVE de la magazinele aflate în Băneasa Shopping City & Feeria.

(*1 leu = 1 punct; excepție Carrefour, 10 lei = 1 punct)
4.    În funcție de nivelul atins, ai access la anumite pachete de beneficii.
5.    Poți accesa beneficiile prezentând în magazine, la punctul de vânzare, codurile de bare (acestea reprezinta beneficiile afișate în aplicație). Casierul scanează codul de bare și înregis-trează automat în sistemul de gestiune discountul aferent acelui beneficiu.

Beneficii CITY iLOVE

Toate cumpărăturile se transformă în puncte. După ce ai instalat aplicația CITY iLOVE îți recomandăm să scanezi fiecare bon de cumpărături din mall. Astfel vei obține din ce în ce mai multe puncte și vei putea trece prin toate cele patru niveluri ale aplicației: ENTHUSIAST, PASSIONATE, CONNOISSEUR și TRENDSETTER.

Consiliere de shopping - Beneficiezi de serviciul Consiliere de Shopping gratuit și primești sfaturi personalizate de la stilistii  noștri în funcție de stilul tău.

Poți învăța cum să te îmbraci la un eveniment special, ce piese cheie trebuie să ai în garderoba ta și cum să obții un look perfect cu doar câteva trucuri simple.

Evenimente exclusive - Vei putea viziona filmele tale preferate in format Dolby Atmos și de pe locuri premium. De asemenea vei putea participa la evenimentele special organizate pentru membrii clubului. Îi vei cunoaște pe ceilalți, vei împărtăși cu ei impresii și vei lega prietenii. Plus că distracția este garantată.

Reduceri permanente - Stim cât de mult îți plac reducerile, așa că noi ți-am pregătit o listă de parteneri gata să îți prezinte ofertele lor special realizate pentru membri.

În funcție de nivelul pe care îl ai în aplicație, reducerile sunt din ce în ce mai mari și te poți bucura de ele pe tot parcursul anului.

Parcare gratuită - In curând cei avea ore gratuite de parcare pentru fiecare vizită și posibilitatea plătirii parcării direct din aplicație – comod și fără cozi inutile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod