Tratamentul HydraFacial - ideal pentru orice tip de piele

Te confrunti cu acnee, pete pigmentare, ten gras, riduri sau pori infundati? Toate aceste probleme pot fi indepartate cu ajutorul tratamentului de hidrodermoabraziune, care curata in profunzime pielea, o hidratreaza si ii reda stralucirea. Suna interesant? Descopera mai multe detalii despre aceasta procedura care nu dureaza mai mult de 40 de minute.

Tratamentul HydraFacial este ideal pentru orice tip de piele si actioneaza asupra petelor pigmentare, porilor congestionati, ridurilor fine si excesului de sebum.

Procedura nu dureaza mai mult de 30-40 de minute, nu este dureroasa si nici nu inroseste tenul precum se intampla in cazul tratamentelor clasice de curatare a pielii.

Cum actioneaza tratamentul?

Pasul 1: Curatare si exfoliere. Cu ajutorul tratamentului HydraFacial se deschid porii si se indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii.
Pasul 2: Peeling cu acizi. Majoritatea peelingurilor pe baza de acizi glicolici produc, uneori, senzatie de intepatura la nivelul pielii. Acest lucru nu se intampla si in cazul peelingului efectuat in timpul tratamentului de hidrodermoabraziune.


Pasul 3: Extractii puncte negre. Daca esti genul de persoana careia ii place sa vada cat de eficient este un tratament de curatare a tenului, acesta va fi cu siguranta pasul tau preferat. In locul extractiei manuale a punctelor negre, echipamentul HydraFacial realizeaza automat acest pas cu ajutorul unui vortex care actioneaza ca un vacuum si are ca roluri principale curatarea si eliminarea impuritatilor din piele.
Pasul 4: Hidratare. Tot prin vortex-fusion sunt introdusi in piele antioxidanti si acid hialuronic cu scopul de a imbunatati elasticitatea si hidratarea pielii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod